Πατέρας – ήρωας τερματίζει σε μαραθώνιο έχοντας αγκαλιά το μωρό του με σύνδρομο Down και συγκινεί

πατέρας-ήρωας-τερματίζει-σε-μαραθών-62223

Στο όνομα Robby Ketcell ακούει ο αξιολάτρευτος μπαμπάς που συμμετείχε στον μαραθώνιο της Νέας Υόρκης και τερμάτισε έχοντας αγκαλιά τον 7 μηνών γιο του που έχει σύνδρομο Down. Η είδηση έγινε γρήγορα viral και οι εικόνες τους συγκινούν.

Την τρυφερή και συγκινητική στιγμή κατέγραψε η Elizabeth Griffin, η οποία βρέθηκε στο σημείο περιμένοντας τον τερματισμό ενός φίλου της όταν ξαφνικά παρατήρησε έναν άντρα να τρέχει προς την γραμμή του τερματισμού αγκαλιά με ένα μωρό! Στη συνέχεια, έκανε έρευνα και έψαξε όλες τις λεπτομέρειες για τον μπαμπά που είχε κλέψει τις εντυπώσεις.

Ο μπαμπάς που τερμάτισε σε μαραθώνιο φιλώντας το κεφάλι του μωρού του με σύνδρομο Down

«Δεν είμαι βέβαιη αν τον παρατήρησαν πολλοί άνθρωποι επειδή το μωρό κοιμόταν, αλλά δεν είχα δει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο», ανέφερε η Griffin σε δηλώσεις της στη News 4 New York. «Ο πατέρας φίλησε το κεφάλι του μωρού του και συνέχισε να τρέχει», συμπλήρωσε.

Μάλιστα, ο Ketchell συνάντησε τη σύζυγό του 400 μέτρα πριν τη γραμμή του τερματισμού και πήρε στα χέρια του τον μικρό Wyatt μισοκοιμισμένο και τυλιγμένο με ένα κουβερτάκι για να διασχίσουν μαζί το τέρμα.

Ο στόχος του μπαμπά και η έρευνα για το σύνδρομο Down

Ο Robby Ketchell είναι μαραθωνοδρόμος και αποφάσισε να τρέξει στον μαραθώνιο της Νέας Υόρκης για έναν συγκινητικό σκοπό. Ήθελε να  βοηθήσει την έρευνα για το σύνδρομο Down και συγκεκριμένα την εταιρεία, LuMind Research, η οποία ειδικεύεται σε τέτοιου είδους έρευνες.

Τερματίζοντας στον μαραθώνιο συγκέντρωσε 3.210 δολάρια, τα οποία και παραχώρησε στην εταιρεία. Μέχρι στιγμής, μάλιστα, ο νεαρός πατέρας έχει συγκεντρώσει το σεβαστό ποσό των 11.000 δολαρίων, ξεπερνώντας κατά πολύ τον αρχικό στόχο των 3.000.

«Το να έχουμε έναν γιο με σύνδρομο Down μας άλλαξε προς το καλύτερο και μας έδωσε μια διαφορετική προοπτική στη ζωή», δήλωσε ο Ketchell. «Η αγάπη που μας δίνει είναι απίστευτη!», συμπλήρωσε.

Τελευταία Άρθρα
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ