Μαθεύτηκε 22 χρόνια μετά: Ο ρόλος της Βίκυς στο «Είσαι το Ταίρι μου» δεν είχε γραφτεί για την Κατερίνα Λέχου

μαθεύτηκε-22-χρόνια-μετά-ο-ρόλος-της-βίκ-182189

Κι όμως, είναι αλήθεια: Ο ρόλος της Βίκυς στο «Είσαι το Ταίρι μου» είχε γραφτεί αρχικά για την ηθοποιό Βίκυ Κουλιανού και όχι για την Κατερίνα Λέχου που ήταν τελικά κι εκείνη που τον ενσάρκωσε. Η σειρά, που προβλήθηκε από το 2001 έως το 2005, αφηγείται την ιστορία της Βίκυς (Κατερίνα Λέχου) και του Στέφανου (Πέτρος Φιλιππίδης), δύο ανθρώπων με εντελώς διαφορετικούς χαρακτήρες και τρόπο ζωής, οι οποίοι αναγκάζονται να συγκατοικήσουν μετά από ένα τυχαίο παιχνίδι της μοίρας.

Μέσα από αστείες καταστάσεις, παρεξηγήσεις και τσακωμούς, οι δύο πρωταγωνιστές έρχονται σιγά σιγά κοντά και ανακαλύπτουν ότι ίσως τελικά να είναι… το ταίρι ο ένας για τον άλλον.

Ο ρόλος της Βίκυς στο «Είσαι το Ταίρι μου» δεν είχε γραφτεί για την Κατερίνα Λέχου αλλά για την Βίκυ Κουλιανού

Μάλιστα, η Βίκυ Κουλιανού είχε συμφωνήσει να συμμετάσχει στη σειρά, αλλά τελικά αρνήθηκε την πρόταση.

Το γνωστό μοντέλο έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό Hello και ανέφερε:

«Τότε έφταιγα εγώ. Ο ρόλος είχε γραφτεί για μένα, γι’ αυτό και την ηρωίδα την έλεγαν Βίκυ. Είχαμε μιλήσει με τα παιδιά για να φύγουμε για γυρίσματα στην Αυστραλία, αλλά νομίζω ότι είχα κλείσει με τον Λειβαδά για να κάνω θέατρο. Θα βρίσκαμε έναν τρόπο αλλά εγώ τους είπα “όχι”».

Ο ρόλος δόθηκε τότε στην Κατερίνα Λέχου, η οποία ερμήνευσε άψογα τον χαρακτήρα της Βίκυς και έκανε την τηλεοπτική σειρά να αγαπηθεί από το ελληνικό κοινό.

Είναι ενδιαφέρον να σκεφτούμε πώς θα ήταν η σειρά εάν η Κουλιανού είχε υποδυθεί τον ρόλο. Ίσως η ερμηνεία της θα έδινε μια διαφορετική οπτική στο χαρακτήρα και στην εξέλιξη της ιστορίας.

Παρ’ όλα αυτά, η Κατερίνα Λέχου άφησε το δικό της στίγμα στον ρόλο και η Βίκυ έγινε ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Στα 56 της ποζάρει με μπικίνι και όλοι παραμιλούν: Η καλλονή των 90s Βίκυ Κουλιανού μεγαλώνει φυσικά και χωρίς επεμβάσεις

Βίκυ Σταυροπούλου και Σοφία Βογιατζάκη: Το έκαναν πάλι…Η επική σκηνή από το «Είσαι το ταίρι μου»

Δεν τρώει ποτέ πίτσες και 3 ακόμη πράγματα: Έτσι εξηγείται η άψογη σιλουέτα της Κατερίνας Λέχου στα 56 της χρόνια

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ