Ελένη Μενεγάκη για τηλεοπτικά ρεπορτάζ: «Κάποιος που δεν θέλει να λέγονται σενάρια για τον ίδιο, μπορεί να λέει σενάρια για άλλους;»

ελένη-μενεγάκη-για-τηλεοπτικά-ρεπορτ-177287

Ο Άρης Καβατζίκης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Πέμπτης 23/11, καθώς ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απουσιάζει.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, ο οποίος το πρωί αναφέρθηκε έξω από τα δόντια στα τηλεοπτικά ρεπορτάζ που ακούγονται για το «Πάμε Δανάη», ρωτήθηκε από την Ελένη Μενεγάκη για όσα είπε.

Όταν εξήγησε ακριβώς για ποιον λόγο τα είπε «έξω από τα δόντια», η παρουσιάστρια σημείωσε με νόημα:

«Δεν ακούγονται μόνο για εσάς… Για όλους ακούγονται σενάρια. Το θέμα είναι ότι κάποιος που δεν θέλει να λέγονται σενάρια για τον εαυτό του, μπορεί να λέει σενάρια για τους άλλους και το μέλλον τους;» και πέρασε σε διαφημίσεις…

Η συζήτηση συνεχίστηκε και μετά το διάλειμμα, με τον Άρη Καβατζίκη, την Ελιάνα Χρυσικοπούλου και τη Νάνσυ Νικολαϊδου να κάνουν τις τοποθετήσεις τους.

Η Ελένη Μενεγάκη, στο τέλος της κουβέντας, αρκέστηκε να πει:

«Όλα τα έχουμε δει να γίνονται. Πάντως, μάντεις δεν κυκλοφορούν γύρω μας. Όποιος πραγματικά γνωρίζει κάτι, γνωρίζει, γιατί είναι στα σωστά γραφεία κι ακούει αλήθειες. Έτσι είναι. Δεν είμαστε μέσα στα γραφεία των διευθυντικών προγραμμάτων στο κάθε κανάλι. Εγώ τουλάχιστον! Αλλά κάποιοι μπορεί και να είναι. Αυτοί που είναι, έχουν και καλή πληροφόρηση».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ