Γιώργος Σαμπάνης: Το βιντεοκλίπ του τραγουδιστή με θέμα τα αδέσποτα στην Ελλάδα

γιώργος-σαμπάνης-το-βιντεοκλίπ-του-τρ-181374

Ο Γιώργος Σαμπάνης έχει κυκλοφορήσει ένα τραγούδι με τίτλο «Σκιά στη Γη» το οποίο δεν γνωρίζουν πολλοί. Το συγκινητικό βιντεοκλίπ έχει σκοπό να ευαισθητοποιήσει κάθε φιλόζωο για να προσφέρει βοήθεια όπως μπορεί στα αδέσποτα της Ελλάδας.

Γιώργος Σαμπάνης: Το θέμα του βιντεοκλίπ για τα αδέσποτα

Με αφορμή την κυκλοφορία του δίσκου του Γιώργου Σαμπάνη «Παράξενα Δεμένοι», ο οποίος περιλαμβάνει και το τραγούδι «Σκιά στη Γη», κι επειδή το θέμα με τα αδέσποτα, ειδικά στη χώρα μας, είναι πάντα επίκαιρο, γυρίστηκε εκ νέου το βιντεοκλίπ με πολλά φιλοζωικά μηνύματα και εκπλήξεις.

Η Pixel, το σκυλάκι που πρωταγωνιστεί, είχε βρεθεί πεταμένο σε έναν κάδο σκουπιδιών. Του είχαν ακρωτηριάσει το ένα ποδαράκι. Τα κατάφερε να ζήσει γιατί κάποιοι ευαισθητοποιήθηκαν και έδρασαν. Μόνο με την ευαισθητοποίηση όλων, κάτι μπορεί να αλλάξει. Tα αδέσποτα της Ελλάδας ζουν σε τραγικές συνθήκες και πολλά από αυτά βιώνουν ένα βασανιστικό τέλος. Ας δώσουμε λοιπόν όλοι μας τον καλύτερο μας εαυτό για να αλλάξουν τα πράγματα.

Η Ε.Δ.Κ.Ε. είναι μια ομάδα κτηνιάτρων που παρέχει αφιλοκερδή κτηνιατρική βοήθεια σε όλη την Ελλάδα, σε αδέσποτα, ή άγρια ζώα, που έχουν ανάγκη περίθαλψης. Ενημερωθείτε για την δράση του σωματείου μέσα από το site www.edke.gr

Το συγκινητικό τραγούδι του Γιώργου Σαμπάνη για τα αδέσποτα

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Σπιτικό Ρυζόγαλο: Η συνταγή από το χωριό, καλύτερο και από τα έτοιμα στα σούπερμαρκετ

Επίσκεψη στο Μαντείο της Δωδώνης: Η ιστορία πίσω από τον αρχαιολογικό «θησαυρό» της Ηπείρου

Ο Τοξότης από την ανάποδη πλευρά: Τα αρνητικά χαρακτηριστικά που έχει ο «περιπλανώμενος» του ζωδιακού

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ