Φλορίντα Πετρουτσέλι: Το «καρφί» για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά – «Είχαν πει ότι το Mega Καλημέρα δεν θα υπάρχει φέτος»

φλορίντα-πετρουτσέλι-το-καρφί-για-τ-177272

Μετά την προβολή των δηλώσεων της Φαίης Σκορδά, η οποία απάντησε στα δημοσιεύματα που αφορούν στο τηλεοπτικό της μέλλον, η Φλορίντα Πετρουτσέλι θέλησε να τοποθετηθεί στο Mega Καλημέρα.

Η συνεργάτιδα της Ελεονώρας Μελέτη μίλησε για ρεπορτάζ που έχουν ακουστεί στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα.

Πιο συγκεκριμένα, η Φλορίντα Πετρουτσέλι είπε:

«Κανονικά έτσι θα έπρεπε να είναι, να ισχύει το ρεπορτάζ. Απλώς συμβαίνει, και στην εκπομπή της ίδιας της Φαίης… Πόσες φορές έχουν παίξει κάτι, που μπορεί να ήταν μια φήμη και να μην ίσχυε στην πραγματικότητα. Το ίδιο θα πάθεις κι εσύ. Δηλαδή, αυτό, όπως έχει γίνει το θέμα, με τη φήμη και το ρεπορτάζ… Λέμε για τα ρεπορτάζ που μπορεί να έχει παίξει η ίδια στην εκπομπή, ότι ο τάδε φεύγει από το κανάλι και πάει σε ένα άλλο κανάλι, ότι έχει κλείσει…».

Στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Θα σου πω ένα παράδειγμα πολύ απλό και δεν το λέω με κακία, είχε γίνει. Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά πέρυσι είχαν πει ότι η εκπομπή δεν θα υπάρχει φέτος, ήταν μια φήμη. Δεν με πήρε κανείς εμένα τηλέφωνο να με ρωτήσει, αν έκλεισα ή δεν έκλεισα. Οκ, αυτά συμβαίνουν, ή παίρνεις θέση και το διαψεύδεις ή δεν κάνεις τίποτα».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ