“Μην κάνετε αναρτήσεις με φωτογραφίες των παιδιών σας”: Η viral διαφήμιση για τους γονείς – Η αλήθεια για την υπερέκθεση των παιδιών στα κοινωνικά δίκτυα

μην-κάνετε-αναρτήσεις-με-φωτογραφίε-178018

Σε μια εκστρατεία ενημέρωσης των γονέων για τις συνέπειες που μπορεί να έχει η υπερέκθεση των παιδιών τους στα κοινωνικά δίκτυα, αυτή η διαφήμιση δικαίως έγινε viral.

Η συγκεκριμένη διαφήμιση αποτυπώνει τις επιπτώσεις που μπορεί να προκύψουν από την δημοσίευση φωτογραφιών των παιδιών τους στα social media, από την σκοπιά των ίδιων των παιδιών.

Το σημαντικό μήνυμα της διαφήμισης για τους γονείς και τα social media

Μπορεί μια ανάρτηση με τη φωτογραφία από το πάρτι γενεθλίων, ένα βίντεο με τα πρώτα του βήματα, στιγμές από τις καλοκαιρινές διακοπές ή από την αποφοίτηση του σχολείου… να έχει αρνητικές επιπτώσεις; Και ποιες είναι αυτές;

Σύμφωνα με τη διαφήμιση, το διαδικτυακό προφίλ που “χτίζουν” οι γονείς στο διαδίκτυο για τα παιδιά τους χωρίς να έχουν την έγκρισή τους, θα τους ακολουθεί για πάντα και μπορεί να επηρεάσει τη ψυχική τους υγείας. Επιπλέον, όμως, υπάρχουν και πιο άμεσοι κίνδυνοι, όπως η κλοπή ταυτότητας, ο διαδικτυακός εκφοβισμός, η παρενόχληση.

Η viral διαφήμιση για την υπερέκθεση των παιδιών από τους γονείς

 

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ