Το μυστήριο λύθηκε: Γι’ αυτό τα ρούχα σας δεν μοσχοβολάνε μαλακτικό παρόλο που χρησιμοποιείτε αρκετό

Όλοι επιλέγουμε πολύ προσεκτικά το μαλακτικό που χρησιμοποιούμε στο πλύσιμο ρούχων για να μυρίζουν φρεσκάδα τα ρούχα μας και να είναι απαλά.
το-μυστήριο-λύθηκε-γι-αυτό-τα-ρούχα-σ-198777

Πολλές φορές όμως, μετά το πλύσιμο των ρούχων και μετά το στέγνωμα, συμβαίνει να μην μυρίζουν καθόλου ή μυρίζουν ακόμα και άσχημα.

Πλύσιμο ρούχων: Γιατί δεν μυρίζουν τα ρούχα μαλακτικό

Δεν καθαρίζετε συχνά το πλυντήριο: Κάθε φορά που πλένουμε, το πλυντήριο μαζεύει βρωμιές που κάνουν τα ρούχα να μη μυρίζουν καλά. Καλό είναι λοιπόν να καθαρίζετε τακτικά το πλυντήριο και να μην ξεχνάτε το συρτάρι του απορρυπαντικού.

Αφήνετε τα ρούχα για πολύ ώρα μέσα στο πλυντήριο: Αν χρησιμοποιείτε μαλακτικό αλλά αφήνετε τα ρούχα να κάθονται για ώρες μέσα στο πλυντήριο μετά το πλύσιμο, τότε πολύ πιθανό είναι να μη μυρίζουν μετά. Η μυρωδιά από το πλυντήριο πνίγει αυτή του μαλακτικού και τα ρούχα σας μπορεί να μυρίσουν ακόμα και άσχημα.

Βάζετε πάρα πολύ μαλακτικό. Η υπερβολική χρήση μαλακτικού δεν θα κάνει τα ρούχα σας να μυρίζουν πιο ωραία. Βάλτε πάντα τη συνιστώμενη δόση μαλακτικού.

Πλύσιμο ρούχων: Ακόμα δύο λόγοι που δεν μυρίζουν τα ρούχα μαλακτικό

Η όσφρησή σας έχει εξασθενίσει Η καθημερινή σας επαφή με αλλεργιογόνα, σκόνες, μυρωδιές και άλλα χημικά έχει ως αποτέλεσμα να εξασθενεί η όσφρησή σας. Επιπλέον όταν χρησιμοποιείτε το ίδιο μαλακτικό για χρόνια είναι λογικό από ένα σημείο και μετά να έχετε συνηθίσει τη μυρωδιά και να μην σας γίνεται αισθητή.

Όσο πιο πολύ καιρό χρησιμοποιείτε το ίδιο μαλακτικό, τόσο πιο άοσμο θα σας φαίνεται από ένα σημείο και μετά γιατί πολύ απλά συνηθίζετε τη μυρωδιά του.

Ακολουθήστε τα παραπάνω tips και θα δείτε πως τα ρούχα σας θα αρχίσουν και πάλι να μοσχοβολάνε. Φροντίστε να έχετε πάντα καθαρό πλυντήριο, να βγάζετε τα ρούχα έγκαιρα από αυτό και αλλάζετε μαλακτικό κάθε λίγο καιρό ώστε να μην συνηθίζετε τη μυρωδιά του.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Εγκρίνει και τον στηρίζει: Η Μελίνα Νικολαΐδη αγκαλιά με τον Ντέμη και τη νέα του σύντροφο

Λίγοι το γνωρίζουν: Ο ξηρός καρπός που σε βοηθά να χάσεις κιλά και έχει πολλαπλά οφέλη

Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα: Μπαμπάς για 2η φορά ο Κώστας Σλούκας – Γέννησε η σύζυγός του

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ