Γιατί πρέπει να βάλετε άμεσα ένα βάζο με ρύζι στο μπάνιο σας

Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να τοποθετήσετε ένα βάζο με ρύζι στο μπάνιο σας και είναι ιδιαίτερα σημαντικός.
γιατί-πρέπει-να-βάλετε-άμεσα-ένα-βάζο-μ-193602

Είναι γεγονός ότι το μπάνιο είναι ένας χώρος του σπιτιού που είναι «ευάλωτος» σε δυσάρεστες οσμές. Ευτυχώς, όμως, υπάρχουν πολλές απλές, σπιτικές λύσεις που μπορούν να κάνουν το μπάνιο σας να μυρίζει φρεσκάδα και καθαριότητα. Ένα έξυπνο κόλπο που ίσως δεν γνωρίζατε μέχρι σήμερα είναι να τοποθετήσετε ένα βάζο με ρύζι στο μπάνιο σας. Το ρύζι λειτουργεί ως φυσικό απορροφητικό οσμών και υγρασίας και θα απομακρύνει αποτελεσματικά τις δυσάρεστες μυρωδιές.

Μάλιστα, ενώ το ρύζι μπορεί να κάνει εξαιρετική δουλειά και μόνο του, είναι ακόμα πιο αποτελεσματικό αν το συνδυάσετε με κάποιο αιθέριο έλαιο για να διασφαλίσετε ότι το μπάνιο σας δεν θα ναι απλά «απαλλαγμένο» από δυσάρεστες μυρωδιές αλλά θα μυρίζει και όμορφα.

Βάλτε ένα βάζο με ρύζι στο μπάνιο σας και θα εκπλαγείτε

Αν θέλετε να ανανεώσετε το μπάνιο σας, πάρτε ένα φλιτζάνι (ωμό) ρύζι και ρίξτε το σε ένα γυάλινο βάζο. Στη συνέχεια, προσθέστε 10 σταγόνες από ένα αιθέριο έλαιο που σας αρέσει (λεβάντα, λεμόνι, μέντα, γιασεμί κοκ). Αφού προσθέσετε ένα αιθέριο έλαιο στο ρύζι, ανακινήστε το μείγμα. Στη συνέχεια, αφαιρέστε το καπάκι από το γυάλινο βάζο και προσθέστε ένα λεπτό ύφασμα που «αναπνέει» στην κορυφή, δένοντάς το με το λαστιχάκι.

Τέλος, τοποθετήστε το βάζο στο μπάνιο σας και αφήστε το να κάνει τη δουλειά του απομακρύνοντας τις δυσάρεστες μυρωδιές.

Επίσης, να θυμάστε ότι πρέπει να αντικαθιστάτε το ρύζι κατά διαστήματα.

Κάντε το όμορφο και ταιριαστό με τον χώρο του μπάνιου σας

Με λίγη δημιουργικότητα, μπορείτε να μετατρέψετε το βαζάκι με το ρύζι σε ένα ενδιαφέρον κομμάτι διακόσμησης. Μπορείτε να επιλέξετε ένα όμορφο βαζάκι, να ταιριάξετε το ύφασμα με το λαστιχάκι με τα χρώματα του μπάνιου σας ή να τα παραλείψετε και να το διακοσμήσετε με αποξηραμένα λουλούδια πάνω από το ρύζι ή αρωματικά στικ που θα βυθίζονται μέσα σε αυτό.

Οι επιλογές είναι πολλές φτάνει να έχετε όρεξη.

Πάντως, το ρύζι και τα αιθέρια έλαια θα δώσουν μια νότα που πραγματικά θα κάνει το μπάνιο σας το πιο μυρωδάτο δωμάτιο του σπιτιού σας.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Τουρκία: Ήχοι από τα βάθη της γης προαναγγέλλουν σεισμό – Σε πανικό οι κάτοικοι

«Η Μαρίνα σας πήγε τάπα»: Όλοι μιλάνε για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι μετά τη συμμετοχή της στη Eurovision

Έρχεται δύσκολη μέρα: Η πορεία του αεροχείμαρρου που θα πνίξει τη χώρα με αφρικανική σκόνη

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ