Πιο βρώμικο και από τη λεκάνη: Αυτό το αντικείμενο είναι γεμάτο μικρόβια – Δεν πάει ο νους σου

Το αντικείμενο που συγκεντρώνει τα περισσότερα βλαβερά μικρόβια αλλά δεν πάει το μυαλό μας και ξεχνάμε να το καθαρίσουμε.
πιο-βρώμικο-και-από-τη-λεκάνη-αυτό-το-α-195907

Μια μητέρα από την Αυστραλία αποκάλυψε το αντικείμενο που έχουμε όλοι στο σπίτι μας αλλά ξεχνάμε να το καθαρίσουμε. Η γυναίκα παρατήρησε ότι έχει συσσωρευτεί στο αντίκειμενο βρωμιά δεκαετίας.

Καθαριότητα: Το αντικείμενο που ξεχνάμε να το καθαρίσουμε

Ούτε μια φορά δεν σκέφτηκε να καθαρίσει το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασής της στα 13 χρόνια από τότε που αγόρασε την τηλεόρασή της.

Συγκεκριμένα, το τηλεκοντρόλ είναι το το πιο βρώμικο αντικείμενο στο σπίτι, «στεγάζοντας» αποικίες επικίνδυνων μικροβίων κάθε λογής. Ο λόγος, ωστόσο, δεν είναι η θέση του ή ο τρόπος χρήσης του, αλλά το γεγονός ότι αμελούμε να το καθαρίζουμε. Αναλυτικά, ο λόγος που το τηλεκοντρόλ αποτελεί επικίνδυνη εστία μικροβίων είναι διπλός. Από τη μία, σπάνια θυμόμαστε να το καθαρίσουμε, διότι δεν βρίσκεται στο μπάνιο ή στην κουζίνα, που οι περισσότεροι άνθρωποι σχετίζουν με εστίες μόλυνσης.

Καθαριότητα: Πως να καθαρίσετε το τηλεκοντρόλ

Αυτή όμως η αμέλεια έχει ως αποτέλεσμα η χρήση του, με ένα ή και περισσότερα ζευγάρια χέρια να του μεταδίδουν βακτήρια και μύκητες επί χρόνια, να το καθιστά άκρως επικίνδυνο.

Ακόμα, οι σχισμές και τα κενά ανάμεσα στα πλήκτρα του ευνοούν τη συγκέντρωση μάκας, το αγαπημένο «στέκι» των μικροβίων.

Για να καθαρίσετε αποτελεσματικά το τηλεκοντρόλ σας, αρχικά αφαιρέστε τις μπαταρίες του. Βρέξτε μία μπατονέτα με οινόπνευμα και αρχίστε να τρίβετε ανάμεσα στα πλήκτρα του τηλεκοντρόλ, απομακρύνοντας όση βρωμιά μπορείτε.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Άστραψαν τα φλας: Ο Κώστας Καραφώτης και η σύζυγός του χόρεψαν χασάπικο στον γάμο τους και καταχειροκροτήθηκαν

Συγκινεί το γράμμα στην 17χρονη Νικολέτα: «Έφυγες χωρίς ευχή και κατευόδιο, μόνη…»

Ξημέρωσε «χρυσή» εβδομάδα για αυτά τα 3 ζώδια: Ευχάριστες εκπλήξεις προβλέπει η Άση Μπήλιου

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ