Χαρτί υγείας: Ο λόγος που πρέπει πάντα να τοποθετείς ένα μέσα στο ψυγείο

Ακούγεται σαν τρελή ιδέα αλλά αν την εφαρμόσεις και στο δικό σου σπίτι, θα δεις τρομερή διαφορά. Ο λόγος για το χαρτί υγείας στο ψυγείο.
χαρτί-υγείας-ο-λόγος-που-πρέπει-πάντα-ν-203445

Εσείς έχετε μάθει για το νέο έξυπνο κόλπο με το χαρτί υγείας μέσα στο ψυγείο που εφαρμόζεται σε πολλά σπίτια και συνήθως αποτελεί θέμα πολλών βίντεο στο TikTok;

Θα σας εξηγήσουμε πώς λειτουργεί και δείτε στην πράξη κατά πόσο είναι αποτελεσματικό.

Στο βίντεο λοιπόν που θα δείτε, προτείνεται στους χρήστες να τοποθετήσουν ένα ρολό χαρτί υγείας στο ψυγείο προκειμένου να εξαφανιστούν οι δυσάρεστες οσμές. Δεδομένου ότι στο εσωτερικό του ψυγείου υπάρχει υγρασία που ευνοεί τις δυσάρεστες οσμές, το χαρτί υγείας αποδεικνύεται ως η πλέον αποτελεσματική λύση.

@smartfoxlifehacks Have you ever tried THIS? 😱🦊 #lifehack #tipsandtricks #toiletpaper #fridge ♬ original sound – Smart Fox Lifehacks

Ισχύει ή όχι;

Ο Ruiz Asri, συντάκτης του Honest Food Talks, τονίζει ότι η απορροφητικότητα του χαρτιού υγείας όντως βοηθά. «Το χαρτί υγείας απορροφά την υπερβολική υγρασία και μαζί τις άσχημες μυρωδιές», υποστηρίζει.

Αναφορές στην τοποθέτηση χαρτί υγείας στο ψυγείο, υπάρχουν ήδη από το 2015 ωστόσο τον τελευταίο χρόνο επανήλθε στην επικαιρότητα λόγω των βίντεο που εμφανίζονται στο TikTok και στο Facebook.

Αρκετοί χρήστες που δοκίμασαν το συγκεκριμένο hack τόνισαν ότι όντως λειτουργεί, ωστόσο όπως είπαν τα αποτελέσματα είναι παροδικά.

Πώς να απομακρύνετε τις δυσάρεστες οσμές από το ψυγείο

Αν θέλετε κάτι πιο αποτελεσματικό για την καταπολέμηση των δυσάρεστων οσμών στο ψυγείο, μπορείτε να δοκιμάσετε τις ακόλουθες εναλλακτικές:

Εάν οι οσμές εξακολουθούν να υπάρχουν τότε μπορείτε να κάνετε τα εξής:

Τοποθετήστε στο κέντρο του ψυγείου ένα μπολ με ζεστό γάλα και αφήστε το για αρκετές ώρες.

Αντί για γάλα, μπορείτε να βάλετε ένα φλιτζάνι νερό με μαγειρική σόδα.

Επίσης, μπορείτε να κόψετε λεμόνια, και να γεμίσετε τη φλούδα με χοντρό αλάτι. Τις τοποθετείτε στο ψυγείο και τις αφήνετε για μερικές ημέρες.

Μία άλλη επιλογή είναι σε ένα μπολ να βάλετε φρεσκοκομμένο ελληνικό καφέ.

Αποτελεσματική θεωρείται και η κανέλα. Ένα μπαστουνάκι κανέλας κάθε 4 μέρες βοηθά στην αντιμετώπιση των οσμών.

Αν πάλι σας βρίσκετε μία κιμωλία, την τοποθετείτε κοντά στην πλάτη του ψυγείου και την αντικαθιστάτε ανά δύο περίπου εβδομάδες.

 

 

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Κλασική Ελληνίδα μάνα η Ιωάννα Τούνη: «Ο γιος μου είναι ο άνδρας της ζωής μου»

Άνω κάτω η Eurovision μετά το φετινό φιάσκο: Η χώρα που αποχωρεί οριστικά από τον διαγωνισμό

Μίλτος Τεντόγλου: Πρωτιά με άλμα στα 8,42μ – «Αν ήθελα μπορούσα να κάνω 8,70μ. σήμερα για πλάκα»

 

 

 

 

 

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ