Νίκος Βέρτης: «Θέλω η γυναίκα να έχει στοιχεία από τη μητέρα μου, που μαγειρεύει 2 φαγητά, στρώνει το κρεβάτι»

Ο Νίκος Βέρτης μιλά για την προσωπική του ζωή. Επίσης αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά που αναζητά σε μια σύντροφο.
νίκος-βέρτης-θέλω-η-γυναίκα-να-έχει-στ-181117

Η δήλωση του Νίκου Βέρτη για την προσωπική του ζωή προκάλεσε συζητήσεις. Ο τραγουδιστής επιβεβαίωσε την επιλογή του να διατηρεί την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, επικεντρώνοντας την προσοχή του στην καλλιτεχνική του πορεία. Ανέφερε επίσης τα χαρακτηριστικά που αναζητά σε μια ενδεχόμενη σύντροφο, αν και αυτό προκάλεσε μερικές αντιδράσεις και σχόλια.

Οι δηλώσεις του Νίκου Βέρτη:

Ο τραγουδιστής μίλησε για την καριέρα του, τον λόγο που δεν θέλει να εκθέτει την προσωπική του ζωή, ενώ περιέγραψε και τα χαρακτηριστικά που θα ήθελε να έχει μία γυναίκα, για να βρεθεί στο πλευρό του.

«Πληρότητα θα νιώσω όταν καταφέρω να φέρω τη ζωή μου σε πιο φυσιολογικούς ρυθμούς. Προσπαθώ να κρατήσω την προσωπική μου ζωή, προσωπική. Δε μου αρέσει να με συνδυάσουν με μια σχέση παρά μόνο με τη μουσική μου. Φυσικά είχα σχέσεις στη ζωή μου και φυσικά μπορεί να έχω σχέσεις. Ένας φυσιολογικός άνθρωπος είμαι» είπε αρχικά.

Η ιδανική σύντροφος για τον Νίκο Βέρτη:

«Την κοπέλα, τη γυναίκα που θα είναι δίπλα μου, πρέπει να την προστατεύσω γιατί, δεν είναι ωραίο, αν η γυναίκα αυτή δεν είναι γνωστή, να της φορέσω μια σφραγίδα στη πλάτη» πρόσθεσε.

«Μου αρέσει η γυναίκα, να είναι γυναίκα. Μην το πάρετε αρνητικά, δεν θέλω να φανεί σκληρό, αλλά, το πρότυπο του κάθε άντρα νομίζω, είναι μια γυναίκα που έχει στοιχεία της μητέρας του. Όταν εγώ έχω μεγαλώσει με μια μητέρα που μου μαγειρεύει δυο φαγητά τη μέρα, σηκώνομαι και μου στρώνει το κρεβάτι, με μάλωνε όταν πετούσα τα παπούτσια μου… Θέλουμε η γυναίκα που έχουμε δίπλα μας, να έχει λίγο από τα στοιχεία της μητέρας μας» είπε τέλος, ο Νίκος Βέρτης.

Κλείνοντας, όπως καταλαβαίνουμε, αυτή η δήλωση εύκολα μπορεί να παρεξηγηθεί. Ο Νίκος Βέρτης μίλησε ανοιχτά και αυθόρμητα και εκφράστηκε με τον κόσμο τις σκέψεις του.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Νίκος Βέρτης: «Δεν με θέλει καμία γυναίκα, με την ζωή που κάνω δεν μπορώ να κάνω οικογένεια, πρέπει να αποσυρθώ»

Νίκος Βέρτης: «Αγαπώ πολύ τον Χριστό, τον έχω μέσα στη ζωή μου. Με την αγάπη λύνεις τα πάντα στη ζωή»

Ο Νίκος Βέρτης ξεκαθαρίζει: «Αν ήμουν γκέι θα το έλεγα, μακάρι όλοι οι άντρες να φορούσαν τα παντελόνια μου»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ