Κατάθεση ψυχής από τον Νίκο Βέρτη: «Τον αγαπώ πολύ τον Χριστό, τον έχω μέσα στη ζωή μου»

κατάθεση-ψυχής-από-τον-νίκο-βέρτη-τον-180435

Ο Νίκος Βέρτης, ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες τραγουδιστές, μίλησε για την πίστη του στον Χριστό μέσα από μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη. Ο διάσημος καλλιτέχνης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του Νίκου Χατζηνικολάου και μίλησε για την πίστη του αλλά και για την σχέση του με την εκκλησία.

Νίκος Βέρτης: Η πίστη του στον Χριστό

Ειδικότερα, δήλωσε «Τον αγαπώ πολύ τον Χριστό, τον έχω μέσα στη ζωή μου. Διανύουμε μια εποχή που η νεολαία φοβάται να πει ‘πιστεύω στον Χριστό’. Δεν μου αρέσει αυτό το πράγμα. Θέλω ο καθένας να μπορεί να έχει την ελευθερία να εκφράσει αυτό που πιστεύει. Είτε είσαι στον Χριστό, είτε στον Μωάμεθ, είτε δεν πιστεύεις πουθενά. Δεν θεωρώ ότι είναι ωραίο να ακούω πιστεύω σε μια ανώτερη δύναμη. Με ενοχλεί αυτό γιατί ναι όλοι πιστεύουν ότι υπάρχει κάτι ανώτερο αλλά φοβούνται να το εκφράσουν».

“Εγώ γιατί πιστεύω στον Χριστό; Όχι για τα θαύματα που έχει κάνει. Πιστεύω στον Χριστό γιατί έχει αυτό που εμένα με αντιπροσωπεύει στη ζωή μου. Η αρχή και το τέλος. Η αγάπη. Με την αγάπη λύνεις τα πάντα στη ζωή” συμπλήρωσε.

“Αυτό είναι κατ’ εμέ ο Χριστός, αγάπη, αυτό μου διδάχθηκε” τόνισε.

Νίκος Βέρτης: Το σχόλιο για την εκκλησία

“Έχω πει πολλές φορές σε φίλους μου ιερείς ότι αν πετούσαν τα χρυσά από πάνω τους, και τη λιμουζίνα και ήταν πιο ταπεινοί όπως ήταν ο γέροντας Παΐσιος, θα είχαν προσελκύσει περισσότερο κόσμο και τη νεολαία κοντά τους. Η ταπεινότητα είναι αυτή που θα φέρει τη νεολαία στην Εκκλησία και όχι η υπερβολή” σχολίασε.

Δείτε περισσότερα Αφιερώματα εδώ:

Μόνο συγκίνηση με αυτόν τον πατέρα: Περιμένει την κόρη του στη στάση λεωφορείου κάθε βράδυ και γίνεται viral

Μόνο περηφάνια: Έλληνας επιστήμονας «διέλυσε» και εξαφάνισε τον καρκίνο του μαστού σε προχωρημένο στάδιο

Μοναδική Μαρία Πρωτόπαππα: «Δεν βάφομαι, φοράω ότι να’ναι, είμαι 52 δεν με απασχολεί καθόλου η εξωτερική μου εικόνα»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ