Περήφανη για τη μητέρα της η Τζένη Καζάκου: «Είναι η αμαζόνα μου – Με κοιτάει στα μάτια και συνεννοούμαστε»

περήφανη-για-τη-μητέρα-της-η-τζένη-καζά-181545

Η Τζένη Καζάκου, κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη, βρέθηκε στο The 2Night Show και μεταξύ άλλων μίλησε για τις πρώτες της δουλειές στην υποκριτική αλλά και τα σχόλια που την συγκρίνουν με τη γιαγιά της, Τζένη Καρέζη και τους γονείς της.

Τζένη Καζάκου: «Θα μου ανοίξουν πολύ πιο εύκολα κάποιες πόρτες λόγω οικογένειας»

«Είναι 50-50. Θα μου ανοίξουν πολύ πιο εύκολα κάποιες πόρτες λόγω οικογένειας. Όμως από ‘κει και πέρα, επειδή ακριβώς υπάρχει αυτό, εγώ δεν έχω το δικαίωμα να κάνω λάθος. Οπότε είμαι και πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου.

«Αν εγώ δεν μπορώ να ανταπεξέλθω, δεν συμφέρω ούτε στον παραγωγό, ούτε στον σκηνοθέτη, γιατί το επίπεδο της δουλειάς πέφτει. Οπότε στο αποτέλεσμα είναι καθαρά στο χέρι μου εάν μπορώ ή δε μπορώ να κάνω αυτή τη δουλειά. Είναι πολύ βιωματικό επάγγελμα, δεν είναι θεωρητικό. Αν δεν σηκωθείς επάνω να το κάνεις, δε μπορείς να εξελιχθείς», ξεκαθάρισε η Τζένη Καζάκου.

Για τη μητέρα της, Τάνια Τρύπη, η Τζένη Καζάκου, είπε:

«Μου έχει εμπιστοσύνη. Πολλές φορές δεν χρειάζεται να μου πει κάτι, απλά με κοιτάει και κάπως συνεννοούμαστε με τα μάτια. Η μαμά μου είναι η αμαζόνα μου. Μου απέδειξε ότι σε αυτή τη δουλειά δεν χρειάζεται να κάνουμε πίσω την καριέρα για την οικογένεια, ούτε την οικογένεια για την καριέρα.

Τη θυμάμαι να σηκώνεται 5 το πρωί να μαγειρεύει, να μας ετοιμάζει για το σχολείο και να πηγαίνει σε πρόβες και γυρίσματα. Όταν έχω μεγαλώσει με ένα τέτοιο προφίλ μητέρας, νιώθω ότι μπορώ να κάνω τα πάντα», είπε η Τζένη Καζάκου.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Κώστας Καζάκος – Τζένη Καρέζη: Ο έρωτας που γεννήθηκε μέσα από μία παρτίδα τάβλι και κράτησε μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος

Περήφανη μητέρα η Τάνια Τρύπη: Οι κόρες της έχουν πολύ καλές σχέσεις και ακολουθούν τα βήματα της μαμάς τους στην υποκριτική

Τάνια Τρύπη: «Ο βιγκανισμός για εμένα σημαίνει ειρήνη, αγάπη για δίποδους και τετράποδους»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ