Μόνο υπερηφάνεια για τον προστάτη των σκύλων: Ο «Άγιος των αδέσποτων», το καταφύγιο με τα 500 ζώα και τα δύσκολα χρόνια

μόνο-υπερηφάνεια-για-τον-προστάτη-των-177988

Πρόκειται για έναν ανθρωπιστή που έχει άπλετο χώρο στην καρδιά του για τα αδέσποτα ζώα. Ο Τάκης Προεστάκης ή αλλιώς ο «Άγιος των αδέσποτων ζώων» είναι ένας σύγχρονος ήρωας της καθημερινότητας. Το όνομα του έγινε γνωστό μέχρι το εξωτερικό για την μεγάλη φιλοζωϊκή του δράση, μέσα από το καταφύγιο που έχτισε μόνος του για τα αδέσποτα ζώα, στην Ιεράπετρα.

Λίγα λόγια για τον Τάκη Προεστάκη

Ο Προεστάκης αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα ανθρωπιάς και αφοσίωσης, αφού εκτός από τη φροντίδα των ζώων, εργάζεται επίσης για την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τη σημασία της υιοθεσίας και της ευθύνης για τα ζωάκια που έχουν αδοπηθεί. Ο αφοσιωμένος αυτός άνθρωπος αποδεικνύει ότι η αγάπη και η φροντίδα προς τα αδέσποτα ζώα μπορεί να αλλάξει τις ζωές τους και να δώσει ελπίδα σε έναν κόσμο που αναζητεί περισσότερη ανθρωπιά

Αναγκάστηκε να πουλήσει μέχρι και το αυτοκίνητο του για να συντηρήσει τα αδέσποτα

Οι δυσκολίες που πέρασε ο Τάκης Προεστάκης

Η ζωή του Τάκη Προεστάκη άλλαξε πριν από 10 χρόνια. «Δούλευα 10 χρόνια νύχτα, είχα και δικό μου και το πούλησα». Αναγκάστηκε να πουλήσει μέχρι και το αυτοκίνητο του για να συντηρήσει τα αδέσποτα. «Έφτασα σε σημείο να μην έχω να φάω, τα σκυλιά όμως ποτέ δεν έμειναν νηστικά».

Ένα δημοσίευμα της Daily Mail τον έκανε γνωστό σε όλο τον κόσμο και έδωσε διέξοδο στο οικονομικό πρόβλημα εκατοντάδων αδέσποτων.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο του Alpha:

 

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ