Παιδικός καρκίνος: Ο 15χρονος που έδωσε μάχη με την λευχαιμία, κέρδισε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή

παιδικός-καρκίνος-ο-15χρονος-που-έδωσε-181275

Μόλις στα 15 του χρόνια, ο Daniel Greer ήρθε αντιμέτωπος με τον παιδικό καρκίνο. Το καλοκαίρι διαγνώστηκε με οξεία μυελογενή λευχαιμία και από τότε δεν έχει σταματήσει να παλεύει για την ζωή του.

Παιδικός καρκίνος: Η μάχη του 15χρονου με την λευχαιμία

Χωρίς να χάσει το κουράγιο και το χαμόγελό του έβαλε όλες τις δυνάμεις του ακόμα και όταν οι γιατροί του είπαν πώς χρειαζόταν επειγόντως να βρεθεί συμβατός δότης μυελού των οστών…

Η διαδικασία δεν ήταν εύκολη και πολλές φορές η οικογένειά του απελπίστηκε, καθώς ο καιρός περνούσε και δεν είχε βρεθεί ακόμα ο άνθρωπος που θα του έσωζε τη ζωή. Ο Daniel ωστόσο, δεν σταμάτησε να ελπίζει και… δικαιώθηκε!

Παιδικός καρκίνος: Βρέθηκε δότης για τον Daniel και σώθηκε η ζωή του

Τον Οκτώβρη βρέθηκε ο κατάλληλος δότης και ο 15χρονος έκανε την μεταμόσχευση που του έσωσε τη ζωή. Εκτός από την επέμβαση χρειάστηκε να κάνει και χημοθεραπείες, οι οποίες ήταν πολύ επίπονες.

Η μητέρα του, βαθύτατα συγκινημένη, δήλωσε: «Είμαστε πολύ ανακουφισμένοι και ευγνώμονες. Αν και ο δρόμος για την ανάρρωση θα είναι μακρύς, ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά! Το μέλλον του αγοριού μου φαίνεται και πάλι λαμπρό. Ας είναι καλά ο άνθρωπος που του χάρισε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Το παιδί μου πέρασε πολλά – πολύς πόνος, αλλά πλέον είναι καλά.»

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Λόγια Αγίων: «Η προσευχή ανεβαίνει στο θρόνο του Θεού»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Όταν έκανα την πρώτη φορά καισαρική, αναγκαστικά έκανα και τη δεύτερη»

Όταν τα παιδιά μετρούν αντίστροφα για το καλοκαίρι: “Μαμά πότε τελειώνει το σχολείο;Βαρέθηκα!”

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ