Βέφα Αλεξιάδου: Ζω μόνη μου και λέω «Θεέ μου, δεν μας ακούει κανείς, εγώ και εσύ είμαστε»

Η Βέφα Αλεξιάδου παραχώρησε συνέντευξη όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την απώλεια του συζύγου της και για την πίστη της στον Θεό.
βέφα-αλεξιάδου-ζω-μόνη-μου-και-λέω-θεέ-191159

Η Βέφα Αλεξιάδου παραχώρησε μια συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και τον Βαγγέλη Καράλη. Στη συνέντευξη αυτή, η διάσημη μαγείρισσα μοιράστηκε μεταξύ άλλων τη δύναμη που βρήκε και την υποστήριξη από τον Θεό που έλαβε προκειμένου να αντιμετωπίσει την απώλεια του συζύγου της και των παιδιών της.

Η συνέντευξη της Βέφας Αλεξιάδου

Θα ήθελα να αλλάξουμε κλίμα και να πάμε στην απώλεια του συζύγου σας και των παιδιών σας. Πώς βρήκατε τη δύναμη να σταθείτε στα πόδια σας;

Στον Θεό. Από μικρή, παιδάκι, πάω στην εκκλησία, πιστεύω στον Θεό τόσο πολύ, που τους πόνους αυτούς τους ξεπερνώ, γιατί ο Θεός μού κρατάει το χέρι. Κάθε μέρα που κάνω την προσευχή μου βγαίνω έξω στη βεράντα εδώ όπου μένω, στη Χαλκιδική, και ζω μόνη μου και λέω «Θεέ μου, δεν μας ακούει κανείς, εγώ και εσύ είμαστε», κάνω την προσευχή μου δυνατά γιατί με κρατάει όρθια.

Πώς αποφασίσατε να είστε υποψήφια με τον ΛΑΟΣ στις ευρωεκλογές;

Όλα αυτά τα χρόνια καμία κυβέρνηση δεν έχει τιμήσει το έργο μου κάνοντας τη χώρα μας γνωστή παγκοσμίως μέσα από τα βιβλία μου. Θεωρώ μεγάλη τιμή την πρόταση που μου έγινε, σαν το «μπράβο» που περίμενα από την πατρίδα μου. Χάρηκα πολύ για την πρόταση που μου έγινε από τον Φίλιππο Καμπούρη. Εάν μπω στην Ευρωβουλή, θα είμαι πολύ περήφανη και είμαι έτοιμη να υπερασπιστώ τη χώρα μας στην Ευρώπη.

Δεν αγάπησα ποτέ τα χρήματα και αυτό που μου αρέσει είναι να δίνω και να προσφέρω, οπότε η υποψηφιότητά μου είναι με ανιδιοτέλεια και αγάπη προς την πατρίδα μου. Υπόσχομαι να είμαι δίπλα στην Ελληνίδα μάνα, γυναίκα, νοικοκυρά, υπερασπιζόμενη τα δικαιώματά τους. Αγαπώ την Ελλάδα περισσότερο από τον εαυτό μου.

Ο Μαμαλάκης με αγαπάει πολύ, το είπε από την άποψη να καθίσω να ξεκουραστώ και να απολαύσω αυτά που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Τα είπε με αγάπη και δεν θα ξεχάσω ποτέ τη δήλωση που είχε κάνει, ότι «η ελληνική κουζίνα χρωστάει πολλά στη Βέφα Αλεξιάδου», οπότε δεν έχω καμία κακία απέναντί του παρά μόνο σεβασμό.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Συγκλονίζει η μητέρα της αδικοχαμένης Έμμας: «Δεύτερο Πάσχα χωρίς εσένα»

Τατιάνα Στεφανίδου – Νίκος Ευαγγελάτος: Χέρι χέρι στις πασχαλινές τους διακοπές – Ποιο νησί επέλεξαν;

Τραγωδία στη Θήβα: Νεκρό μωρό 1,5 έτους

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ