Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Εννοείται πως θα είμαι μέσα στον τοκετό της Ιλάειρας»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση έδωσαν συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου, όπου μίλησαν για τον τοκετό της τελευταίας
μαυρίκιος-μαυρικίου-εννοείται-πως-θ-189917

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου και μίλησαν μεταξύ άλλων για τον τοκετό της Ιλάειρας, τη βάφτιση, αλλά και τους νονούς.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που η Ιλάειρα αποφάσισε να γεννήσει φυσιολογικά και να το ζήσουμε όλο αυτό. Εννοείται ότι θα είμαι στον τοκετό, λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή; Νομίζω ότι θα είναι μια εμπειρία που θα μας αλλάξει.

Στην Κύπρο θα γεννήσουμε, Ελλάδα θα βαφτίσουμε. Οι νονοί είναι ένα κυπριακό ζευγάρι, ένας Κύπριος πολιτικός, οικογενειακοί φίλοι χρόνια».

«Δεν διαλέξαμε ανθρώπους της σόουμπιζ γιατί σε αυτόν τον χώρο έχω μάθει ότι σήμερα μπορεί να είμαστε μια ωραία παρέα και αύριο το πρωί να αλλάξει κάτι. Φοβόμουν λίγο. Όλα αυτά τα χρόνια έχει τύχει να είμαι πολύ κοντά με έναν άνθρωπο και μετά να λέει άλλα».

«Εννοείται πως θα είμαι, λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή;»: Μαυρίκιος Μαυρικίου για το αν θα βρίσκεται στον τοκετό της Ιλάειρας

Ο Μαυρικίου μιλάει στη “Super Κατερίνα” για τον τοκετό της Ιλάειρας, όπου θα δώσει το παρών.

Μαυρικίου και Ζήση καλεσμένοι στη «Super Κατερίνα»

Μαυρικίου και Ζήση βρίσκονται στην παρέα της “Super Κατερίνα” λίγο πριν φέρουν στον κόσμο την κόρη τους.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Ελένη Χατζίδου: Το πρώτο μήνυμα για την περιπέτεια της υγείας της – «Δυστυχώς, το πρόβλημα επιδεινώθηκε»

Τα 3 ζώδια που δεν κάνουν σχέσεις, απλά και μόνο για να ξεπεράσουν έναν πρώην

Μαρίνα Σάττι: Μαθεύτηκε το κόστος των ρούχων που θα φορά στη Eurovision

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ