Σίσσυ Χρηστίδου: «Ζω λίγο διπλή ζωή, αυτό που το ζουν όλες οι χωρισμένες μανάδες»

Η Σίσσυ Χρηστίδου έδωσε συνέντευξη στη Μαρία Σολωμού και μίλησε, μεταξύ άλλων, για το πώς είναι η ζωή μιας χωρισμένης με παιδιά
σίσσυ-χρηστίδου-ζω-λίγο-διπλή-ζωή-αυτ-190178

Η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν καλεσμένης της Μαρίας Σολωμού στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς «Μαρία Τη Νύχτα» και μίλησε για τη ζωή μετά το διαζύγιο και τα παιδιά της.

«Τώρα στα 44 έχω λιγότερες ανασφάλειες από τότε που ήμουν 25 χρονών. Είμαι πιο καλά. Είχα πάρα πολλές ανασφάλειες. Στα 25 μου είχα πάρα πολλές αγωνίες, τώρα δεν με νοιάζει καθόλου. Είχα αγωνία αποδοχής, αν αρέσω στους άλλους, αν με αγαπάνε. Τώρα η αγωνία μου είναι αν εγώ σε συμπαθώ. Δεν αναρωτιέμαι αν σου κάνω πια, δεν με νοιάζει. Δεν είναι η εικόνα, αυτό είναι μέσα σου, το πώς αισθάνεσαι. Έβλεπα τα πάντα με μεγεθυντικό φακό, είχα τρομερές ανασφάλειες. Τώρα το λυπάμαι αυτό το κορίτσι, κρίμα».

«Ζω λίγο διπλή ζωή… Αυτό που το ζουν (σ.σ όλες) οι χωρισμένες μανάδες. Όταν δεν έχω τα παιδιά, έχω ξαφνικά όλον αυτόν τον ελεύθερο χρόνο που πριν δεν τον είχα. Γιατί είχα τα παιδιά πάντα. Τώρα έχω δυόμιση ημέρες την εβδομάδα χωρίς τα παιδιά. Ξαφνικά δημιουργήθηκε ένα πεδίο… Στην αρχή μου ήταν δύσκολο, όλη αυτή η ησυχία. Μετά λιγότερο, και τώρα… μη διαπραγματεύσιμο. Έφτιαξα μια μικρή ζωούλα μέσα στην κανονική ζωή που για εμένα είναι πάρα πολύ σημαντική. Θα έπρεπε να το κάνουν οι άνθρωποι και μέσα στον γάμο τους».

Μια νύχτα με τη Σίσσυ Χρηστίδου | Μαρία τη νύχτα

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

ALPHA: Οριστική αυλαία για το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»

Εξομολόγηση μητέρας: «Η κόρη μου ζήτησε αθλητικά παπούτσια 200 ευρώ και η νονά της, της είπε οχι – Τότε γιατί τη ρώτησε;»

Χρήματα με το «τσουβάλι» για 3 ζώδια τον Μάιο: Οι τυχεροί του ζωδιακού για αυτόν τον μήνα

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ