Γιάννα Τερζή: «Λύγισε» για το πρόβλημα υγείας της – «Προετοίμαζα τον εαυτό μου για τη ζωή στο αμαξίδιο»

Η Γιάννα Τερζή προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και συγκίνησε.
γιάννα-τερζή-λύγισε-για-το-πρόβλημα-189884

Η Γιάννα Τερζή, ένα αγαπημένο όνομα στον χώρο της ελληνικής μουσικής, μίλησε το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης στο «Στούντιο 4». Αλλά αυτή τη φορά, δεν ήταν μόνο για να μοιραστεί τα νέα της γύρω από τη μουσική. Ήταν εκεί για να ανοίξει την καρδιά της και να μιλήσει για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Γιάννα Τερζή: «Προετοίμαζα τον εαυτό μου για τη ζωή στο αμαξίδιο»

«Ήμουν για κάποιους μήνες σε αμαξίδιο. Ήταν ένας όγκος στον νωτιαίο μυελό και είναι πολύ σπάνιο αν αφαιρεθεί με επιτυχία να μην σου αφήσει κάποιο νευρολογικό πρόβλημα. Θα μπορούσα να έχω μείνει σε αμαξίδιο ή να έχω κάποιο σοβαρό νευρολογικό πρόβλημα.

Όταν μου το είπε ο γιατρός στο τηλέφωνο, νόμιζα ότι θα πάθω εγκεφαλικό. Ο πατέρας μου το έμαθε αφού είχαν πάει όλα καλά, μήνες μετά την επέμβαση. Η επέμβαση κράτησε 11 ώρες και απέκρυψα την ημερομηνία από τους γονείς μου. Αυτός που με συνόδευσε ήταν ο αδελφός μου», εξομολογήθηκε η Γιάννα Τερζή.

«Πιο δύσκολο από όλα ήταν η αποκατάσταση. Προετοίμαζα τον εαυτό μου για τη ζωή στο αμαξίδιο. Ξαναγνώρισα το σώμα μου από την αρχή, ξαναπερπάτησα από την αρχή, τα έκανα όλα από την αρχή» ανέφερε η τραγουδίστρια, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Είσαι στους τέσσερις τοίχους και παλεύεις με τους δαίμονές σου. Σε κάποια φάση το σώμα μου ήταν τόσο ανεξέλεγκτο και από πόνους και από κινήσεις που…», είπε συγκινημένη η Γιάννα Τερζή.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

«Η Αθηνά Οικονομάκου έχει ήδη γυρίσει σελίδα στη ζωή της μετά τον χωρισμό από τον Φίλιππο Μιχόπουλο»

Βέφα Αλεξιάδου: «Είναι δυνατόν να μην πονάω που πέθαναν οι κόρες μου;»

«Καμπανάκι» από Μαρουσάκη: Βροχές σε πολλές περιοχές – Τι λέει για τον καιρό του Πάσχα

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ