Συγκλονίζει ο Στέλιος Ρόκκος: «Η μάνα μου δεν νιώθει πόνο πια, έχει χάσει δύο παιδιά»

Συγκινεί ο Στέλιος Ρόκκος για την ξαφνική απώλεια των αδερφών του και τον ανείπωτο πόνο που βιώνει η μητέρα του .
συγκλονίζει-ο-στέλιος-ρόκκος-η-μάνα-μ-199092

Ο Στέλιος Ρόκκος μίλησε στο Κοσμοράδιο 95,1 και στον Τάσο Ριζόπουλο για την πρόσφατη απώλεια του αδερφού του, Νίκου και πως τη διαχειρίζεται ο ίδιος κι η μητέρα του.

«Η Λελέ δεν έχει πάει, αλλά εγώ μπόρεσα και πήγα στο καφενεδάκι του Νίκου, το οποίο το δουλεύει ο γιος του ο Δημήτρης και έφαγα. Η ζωή συνεχίζεται και πρέπει να πάρεις μία απόφαση», εξομολογήθηκε ο Στέλιος Ρόκκος.

Συγκινεί ο Στέλιος Ρόκκος

«Για τον Νίκο προσπαθούσα εγώ πιο πολύ για τη Λελέ. Με τον Νίκο τη χάσαμε τη Λελέ. Εγώ δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα καλά. Η Λελέ δεν έχει πάει, αλλά εγώ μπόρεσα και πήγα στο καφενεδάκι του Νίκου, το οποίο το δουλεύει ο γιος του ο Δημήτρης και έφαγα. Η ζωή συνεχίζεται και πρέπει να πάρεις μία απόφαση. Είτε συνεχίζεις είτε όχι κι η Λελέ δεν έχει συνεχίσει ακόμα. Όλοι του είχαμε αδυναμία, αλλά τη Λελέ εκεί την έχασα» περιέγραψε ο Στέλιος Ρόκκος.

«Η μαμά μου είναι μία χαρά, δεν μπορεί να πονέσει άλλο. Δεν νιώθει πόνο κι αυτό καταλαβαίνω πια από τη μάνα μου γιατί έχει χάσει δύο παιδιά μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Παιδιά που ήμασταν μία γροθιά η οικογένεια απίστευτη» πρόσθεσε ο Στέλιος Ρόκκος.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Ξεχάστε το σίδερο: 6 τρόποι για να βγαίνουν τα ρούχα από το πλυντήριο έτοιμα λες και σιδερώθηκαν

Δεν θα σας τα πει κανείς: Τα 5 κόλπα για να διαλέξετε το καλύτερο καρπούζι

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Είμαι ο άνθρωπος που δίνει το χέρι του για βοήθεια ακόμα και εκεί που δεν πρέπει»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ