Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Είμαι ο άνθρωπος που δίνει το χέρι του για βοήθεια ακόμα και εκεί που δεν πρέπει»

Μια κατάθεση ψυχής έκανε ο ηθοποιός, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης δίνοντας συνέντευξη στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, «Πάμε Δανάη».
πυγμαλίων-δαδακαρίδης-είμαι-ο-άνθρω-197780

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ηρακλής Μαινόμενος» και μεταξύ άλλων μίλησε για την παράσταση αλλά και για την κοσμοθεωρία του.

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Η παράσταση «Ηρακλής Μαινόμενος»

«Ξεκινάμε 5 Ιουλίου στο δημοτικό θέατρο Παπάγου. Και έχω την χαρά φέτος να είμαι με μια υπέροχη ομάδα ανθρώπων και είμαι τυχερός, γιατί οι σχέσεις των ανθρώπων είναι ιδιαίτερες. Θαυμάζω τους ανθρώπους που σηκώνονται το πρωί με σθένος και παλεύουν γι΄αυτό που θέλουν να κάνουν. Αναφέρομαι στους εργαζόμενους του τομέα μας, το θαυμάζω γιατί ξέρω πως είναι και πόσο δύσκολο είναι.

Οι συντελεστές της ομάδας αυτής είναι ένα ωραίο κίνητρο να πηγαίνω στην πρόβα και να είμαι χαρούμενος. Η παράσταση που θα υλοποιήσει ο Δημήτρη Καρατζάς, δεν ανεβαίνει συχνά λόγω θεματικής. Νομίζω ότι η ιστορία του ήρωα που επιζητά την λύση της ζωής του και η έννοια της φιλίας που σε βοηθάει να «ξανασηκωθείς» είναι μια δύσκολη ιστορία. Θέλουμε να έχουμε κάποιον να μας δίνει ένα κίνητρο. Υπάρχουν άνθρωποι ωστόσο που δεν έχουν αυτή την δυνατότητα», είπε αρχικά ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Η κοσμοθεωρία του

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης υπογράμμισε αναφορικά με την κοσμοθεωρία του πως, «Μεγαλώνοντας δεν παίρνω ως δεδομένο την ζωή, τους ανθρώπους που έχω γύρω μου. Ούτε καν τον ίδιο μου τον εαυτό. Πολλές φορές ξεχνάμε ότι ζούμε. Ακόμη και δύσκολη να είναι η ζωή σου, είμαι σίγουρος ότι η ζωή ανατρέπει κάποια πράγματα με «θεϊκό χέρι» και δίνει κάποια χαρά. Ξυπνάω αγχωμένος το πρωί, αλλά έχω προσμονή για τα πράγματα, να είμαι παρών και να ονειρεύομαι καινούριους κόσμος. Ο «Ηρακλής» επιστρέφει στο σπίτι του με την καλύτερη διάθεση ,του ανατρέπεται η ζωή και ξυπνάει στο χειρότερο πιθανό σενάριο της ζωής του. υπάρχει αυτό το «μαγικό χέρι» που θα σουτ περί «σήκω». Αυτή την ωραία δύναμη που την έχουν όλοι οι άνθρωποι μέσα τους, είναι ωραίο να την «ξυπνάς». Έχω ανθρώπους που μου δίνουν το «χέρι», και έχω μάθει να δίνω και εγώ το χέρι και εκεί που δεν πρέπει. Παλαιοτέρα ήμουν θυμωμένος γιατί δεν μπορούσα να διαχειριστώ κάποια πληροφορία που με κέντριζε συναισθηματικά και δεν μπορούσα να δω καθαρά. Μεγαλώνοντας έμαθα το τεράστιο μάθημα της υπομονής και κυρίως να συγχωρώ τον εαυτό μου».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Δύσκολες ώρες για τον Σπύρο Μαρτίκα και τη Βρισηίδα Ανδριώτου: Έπεσαν θύματα κλοπής

Έξαλλη η Καινούργιου με τη Super Κική: «Απαράδεκτο. Εμείς φταίμε που της έχουμε δώσει δημοσιότητα»

Παντρεύτηκε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: Το σικάτο, αρχοντικό νυφικό, η καριέρα της νύφης και ο θείος που δεν κάλεσαν ποτέ

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ