Δέσποινα Βανδή: «Όταν σκέφτομαι τη λέξη έρωτας, μου έρχεται στο μυαλό ο Βασίλης Μπισμπίκης»

«Εγώ θα ήθελα να ανακαλυφθεί το χάπι των ερωτευμένων. Όταν είσαι ερωτευμένος, λάμπεις ακόμα και άυπνος», δήλωσε η Δέσποινα Βανδή.
δέσποινα-βανδή-όταν-σκέφτομαι-τη-λέξ-198438

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε στο Sky Radio 99,2 και τη δημοσιογράφο Αθηνά Γεωργοπούλου με αφορμή τη συναυλία της «30 χρόνια μαζί». Η τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για το τραγούδι «Απαπα», τον Βασίλη Μπισμπίκη, τον έρωτα, την καριέρα της και τα παιδιά της. Ένα μικρό απόσπασμα προβλήθηκε από την εκπομπή Happy Day.

Δέσποινα Βανδή: «Εγώ θα ήθελα να ανακαλυφθεί το χάπι των ερωτευμένων»

«Όταν μου λένε νέα παιδιά ότι μεγάλωσαν μαζί μου, χαίρομαι. Ευτυχώς δεν μου το λένε οι γιαγιάδες τους. Με το τραγούδι “Απαπα” μου είπε ο Φοίβος ότι θα με λατρέψουν και τα δίχρονα παιδιά. Αυτό το τραγούδι έκανε τεράστια επιτυχία και όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλα τα Βαλκάνια», είπε αρχικά η Δέσποινα Βανδή.

Η Δέσποινα Βανδή ανέφερε στη συνέχεια: «Εγώ θα ήθελα να ανακαλυφθεί το χάπι των ερωτευμένων. Όταν είσαι ερωτευμένος, λάμπεις ακόμα και άυπνος. Όταν σκέφτομαι τη λέξη έρωτας, μου έρχεται στο μυαλό ο Βασίλης. Αν βαθμολογούσα τον εαυτό μου ως μαμά, θα έβαζα 9,5. Η μεγαλύτερη επιτυχία της ζωής μου είναι τα παιδιά μου».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Θ’ αλλάξει η τύχη τους τον Ιούνιο: Το κάρμα «θα κάνει το θαύμα του» σ’ αυτά τα 3 ζώδια

Εορτή Αγίου Πνεύματος: Ποιοι δεν δουλεύουν & πως θα λειτουργήσουν τα σούπερ μάρκετ

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 7 Ιουνίου: Πως επηρεάζει η θέση της Σελήνης το ζώδιο σου

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ