Ανθή Βούλγαρη: Η μάχη με την ασθένεια σημάδεψε τη ζωή της – «Με άλλαξε σαν άνθρωπο»

Η Ανθή Βούλγαρη σε συνέντευξή της μίλησε για την περιπέτεια που είχε με την υγεία της το 2017 και πώς την άλλαξε ως άνθρωπο.
ανθή-βούλγαρη-η-μάχη-με-την-ασθένεια-ση-197575

Η Ανθή Βούλγαρη άνοιξε την καρδιά της στο «Στούντιο 4» και μίλησε για την περιπέτεια που βίωσε με την υγεία της το 2017. Η ηθοποιός, εμφανώς συγκινημένη, εξιστόρησε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε και πώς η εμπειρία αυτή την άλλαξε ριζικά.

«Μετά το 2017 και την περιπέτεια υγείας μου θέλω να βοηθάω τον κόσμο. Το κατάλαβα γιατί όταν αποφάσισα να το πω και να το μοιραστώ, είχα πολλά μηνύματα ότι ‘μας έδωσες δύναμη’. Το ανακάλυψα τυχαία, είχα ζαλάδες και νόμιζα ότι ήταν από τη δουλειά. Δούλευα πάντα πάρα πολύ πριν το πάθω αυτό και καλοκαίρι δεν πήγαινα ποτέ διακοπές. Είπα ότι θα είναι υπερκόπωση κι έπεσα κάτω. Το ανακάλυψα στο νοσοκομείο. Έπαθα επιληπτική κρίση».

«Ήταν Αύγουστος, είχα έναν μήνα να το συνειδητοποιήσω και τον Σεπτέμβρη μπήκα στο νοσοκομείο. Το σοκ το έπαθα μετά το χειρουργείο. Μέχρι να μπω και να χειρουργηθώ δεν είχα καταλάβει. Ίσως να ήταν και η άμυνά μου. Προσπαθούσα να ασχολούμαι και με άλλα πράγματα. Ήθελα να κάνω μπάνιο, να περάσω καλά, να είμαι με τον σύντροφό μου».

«Αφού έκανα το χειρουργείο και γύρισα πίσω και θυμάμαι τι πέρασα και το σκέφτομαι και με πιάνει ένα κλάμα. Μετά το χειρουργείο με έπιασε μία ταραχή και συνειδητοποίησα τι έχει γίνει. Τώρα πάει, πέρασε, τα καταφέραμε, είναι όλα καλά και συνεχίζουμε. Με άλλαξε σαν άνθρωπο».

«Είπα ότι από εδώ και πέρα θα κάνω αυτό που νιώθω εγώ ότι με ευχαριστεί και με γεμίζει, θα ακούω το σώμα μου και δεν θα είμαι πολύ αυστηρή με τους άλλους. Ήμουν πολύ αυστηρός κριτής των πάντων και του εαυτού μου. Άνοιξαν οι ορίζοντές μου».

Ανθή Βούλγαρη: «Δούλευα σε τηλεόραση και εφημερίδα και το βράδυ υποδοχή σε μαγαζιά για να τα βγάζω πέρα»

Η δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη μιλάει στο «Στούντιο 4» για τις πολλές δουλειές που έκανε την ίδια περίοδο προκειμένου να αντεπεξέρχεται οικονομικά.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Κοστίζει 42.000 ευρώ: To χαρτονόμισμα από την εποχή της δραχμής που «τα ακουμπάνε χοντρά» για να το κάνουν δικό τους

Κοινωνικός τουρισμός: Ξεκίνησαν σήμερα οι αιτήσεις – Αναλυτικά οι δικαιούχοι και η διαδικασία

Κούκλος, ίδιος ο μπαμπάς του: Ο γιος της Αγγελικής Ηλιάδη, Μπάμπης Λαζαρίδης, έγινε 19 ετών

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ