Ο Σταμάτης Φασουλής θυμάται συγκινημένος την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Ήταν το μόνο σημείο που άνοιξε τα μάτια της»

Ο Σταμάτης Φασουλής μοιράζεται τα συναισθήματά του για την αγαπημένη του φίλη και συνεργάτιδα, Άννα Παναγιωτοπούλου
ο-σταμάτης-φασουλής-θυμάται-συγκινημ-198857

Ο Σταμάτης Φασουλής, καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού, μίλησε για την απώλεια της αγαπημένης του φίλης και συνεργάτιδας, Άννας Παναγιωτοπούλου.

Με φωνή γεμάτη θλίψη, ο Φασουλής περιέγραψε την στενή σχέση που είχε με την Άννα Παναγιωτοπούλου, η οποία ξεκίνησε από τα πρώτα τους βήματα στο θέατρο.

«Είναι ένα κομμάτι από τη ζωή μου, από τη θεατρική μου προσωπικότητα. Πολλές φορές μιλώ, ακούω τη φωνή μου και πιάνω ήχους που είχε η Άννα κι όταν το είπα στην πρόβα μου είπαν ότι κι η Άννα Παναγιωτοπούλου το έλεγε αυτό ότι πολλές φορές μιλά σαν κι εσένα ή τους θύμιζα εγώ την Άννα κι η Άννα εμένα. Δημιουργηθήκαμε μαζί. Τη γνώρισα μαζί στο θέατρο και μπαίνοντας στα σκαλιά της σχολής, είδα αυτά τα μάτια κι αρχίσαμε να μιλάμε σαν να γνωριζόμαστε χρόνια, ενώ δεν είχαμε πει τίποτα ο ένας στον άλλον για τη ζωή του. Δεν κάναμε ποτέ εξομολόγηση του παρελθόντας. Απλώς βγήκε στην επιφάνεια μόνο του χωρίς εξομολόγηση, γιατί νόμιζε ο ένας ότι το γνώριζε ο άλλος. Δεν συμβαίνει συχνά».

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η αφήγηση του Φασουλή για την τελευταία τους συνάντηση, τρεις εβδομάδες πριν τον θάνατό της.

«Μου έλειψε τώρα, αλλά μου έλειπε χρόνια, από τότε που αρρώστησε. Την είδα τρεις εβδομάδες πριν ‘φύγει’ κι ήταν ένας άλλος άνθρωπος. Μόνο μία στιγμή… Ό,τι της έλεγα για εμένα, με κοιτούσε. Όταν της είπα μία ατάκα που έλεγε αυτή, κάνοντάς την εγώ πως την έλεγε, ήταν το μόνο σημείο που άνοιξε τα μάτια της. Ξανασυνεννοηθήκαμε μετά από χρόνια κι ήταν μία πολύ ακριβή στιγμή στη ζωή μου».

«Λύγισε» ο Σταμάτης Φασουλής: «Η Άννα Παναγιωτοπούλου είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου»

Ο Σταμάτης Φασουλής στο «Καλύτερα δε Γίνεται».

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Συντετριμμένη η σύζυγος του Μάικλ Μόσλεϊ: Αποχαιρετά τον αγαπημένο της – «Ήμασταν πολύ ευτυχισμένοι»

Κάνδαυλος: Το σουβλάκι γεννήθηκε στην Ελλάδα, όχι στην Τουρκία – Tο έψηναν σε καλαμάκια 3500 χρόνια πριν

Επιτέλους μαθεύτηκε: Έτσι θα καθαρίσετε αποτελεσματικά ανάμεσα στο διπλό τζάμι του φούρνου

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ