Κούλλης Νικολάου: «Παρακαλούσα γονατιστός τον Άγιο Νεκτάριο να προστατεύσει το παιδί μου. Είδα το παιδί μου να συνέρχεται»

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Κούλλης Νικολάου, παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για το θαύμα του Αγίου Νεκταρίου.
κούλλης-νικολάου-παρακαλούσα-γονατ-179911

Ο γνωστός και αγαπημένος ηθοποιός, Κούλλης Νικολάου, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη βαθιά σχέση του με τη θρησκεία και τον τρόπο με τον οποίο εκφράζει την πίστη του. Ειδικότερα, ανέφερε το τάμα που έκανε στον Άγιο Νεκτάριο, αποκαλύπτοντας έτσι το πρόβλημα που αντιμετώπισε ο γιος του και πως ο Άγιος Νεκτάριος τελικά τον βοήθησε.

Κούλλης Νικολάου: Πως ο Άγιος Νεκτάριος προστάτευσε το παιδί του

«Πιστεύω στον Θεό, στη δύναμη αυτή που πιστεύουν οι άνθρωποι χιλιάδες χρόνια τώρα. Επικαλούμαι τον Θεό, λατρεύω τον Χριστό μας και νιώθω τυχερός που η Κλαίρη είχε κάνει τάμα στον Άγιο Νεκτάριο να δώσει το όνομα του στον γιο μας. Ναι, έζησα το θαύμα του Αγίου Νεκταρίου που προστάτεψε το παιδί μου όταν παρουσίασε, μωρό, σύνδρομο πυρετικών σπασμών».

Κούλλης Νικολάου: «Παρακαλούσα γονατιστός τον Άγιο Νεκτάριο να προστατεύσει το παιδί μου. Είδα το παιδί μου να συνέρχεται»

Μιλώντας για το πρόβλημα υγείας του γιου του, ο Κούλλης Νικολάου σημείωσε: «Τη μια φορά ήμασταν στη Θεσσαλονίκη και την άλλη στην Κύπρο και με τη χάρη του και τη βοήθεια των γιατρών το αντιμετωπίσαμε. Όμως ξανασυνέβη σε άλλες δυο φορές και τότε άρχισα να προσεύχομαι και να παρακαλάω γονατιστός τον Άγιο να προστατέψει το παιδί μου. Είδα το παιδί μου να συνέρχεται! Έχω πάει στην Αίγινα αρκετές φορές και γονάτισα στον τάφο του Αγίου Νεκταρίου ζητώντας τη βοήθεια του και να ευλογεί το παιδί μας».

Διαβάστε επίσης:

Κούλλης Νικολάου «Τον Ντάνο τον βλέπω μόνο στο γύρισμα, δεν έχει τύχει να μιλήσουμε για το μωρό»

Κούλλης Νικολάου: «Έζησα το θαύμα του Αγίου Νεκταρίου που προστάτεψε το παιδί μου. Γονάτισα στον τάφο του»

Συγκλονίζει το Μέγα Θαύμα του Ταξιάρχη σε ανάπηρη γυναίκα: «Σήκω και πήγαινε στον Ναό μου να Κοινωνήσεις»

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα 

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ