Κούκλος, 22 ετών και «φωτοτυπία» της μαμάς: Ο «άγνωστος» γιος της Ρένιας Λουϊζίδου μεγάλωσε και ζει μακριά από τα φώτα

Εκτός από την επιτυχημένη καριέρα της, η Ρένια Λουιζίδου έχει χτίσει και μια ευτυχισμένη οικογένεια με τον γιος της Βίκτωρα και τον σύζυγο της
κούκλος-22-ετών-και-φωτοτυπία-της-μαμ-177797

Η Ρένια Λουιζίδου, μια ηθοποιός που χαράκτηκε στη μνήμη μας από την ερμηνεία της στους “Απαράδεκτους”, συνεχίζει να μας μαγεύει με το ταλέντο και την αυθεντικότητά της.

Πέρα από την επιτυχημένη καριέρα της, η Ρένια Λουιζίδου έχει χτίσει και μια ευτυχισμένη οικογένεια. Μαζί με τον σύζυγό της, Θάνο Κωνσταντάκη, μετρούν 25 χρόνια γάμου, γεμάτα αγάπη και αλληλοϋποστήριξη. Ο καρπός του έρωτά τους, ο Βίκτωρας, είναι πλέον 22 χρονών.

Ρένια Λουιζίδου: Μια γυναίκα, μια μητέρα, μια ηθοποιός

Η Ρένια Λουιζίδου, μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς της Ελλάδας, μιλάει ανοιχτά για την οικογενειακή της ζωή, τον γάμο της με τον Θάνο Κωνσταντάκη και τον γιο τους, Βίκτωρα.

«Λες να υπάρχει μυστικό και να βγαίνουν τζάμπα τόσα διαζύγια; Όχι εδώ είναι μια ζαριά, η τύχη, η προσπάθεια σε άλλα πράγματα» είπε με ειλικρίνεια για την πολύχρονη σχέση της με τον σύζυγό της και συμπλήρωσε: «Το μόνο που μπορώ να διακρίνω είναι ότι επειδή θέλαμε να είμαστε πολύ μαζί, εκτεθήκαμε από πολύ νωρίς ο ένας στον άλλον ως προς το αληθινό μας πρόσωπο». Όσο για την περίφημη συζήτηση περί του πάνω χεριού στη σχέση η Ρένια Λουιζίδου δήλωσε: «Όχι μωρέ, όχι. Τον άντρα μου δεν τον κατευθύνω, έχω όμως τον τρόπο μου να του ζητήσω κάποια πράγματα που θέλω».

Σε ότι αφορά τον Βίκτωρα η Ρένια Λουιζίδου ανέφερε: «Όλα αρχίζουν και τελειώνουν στον Βικτωράκο μου, τον γιό μου. Ελπίζω να μην τον πνίγω επειδή είναι μόνος, δεν έχει άλλα αδέλφια. Το παιδί σου καλό είναι να το αφήσεις να ανοίξει τα φτερά του. Τα προσωπικά του τα συζητάει με τον πατέρα του και με μένα και νομίζω έχουμε χωρίσει τους τομείς. Είναι δική του η ζωή, εγώ θα του πω αν κάνει οικογένεια η όχι; Δεν έχω φανταστεί το δικό του μέλλον για δικό του λογαριασμό. Αν δεν θέλει να κάνει οικογένεια και να γυρίζει τον κόσμο με ένα σακίδιο και εγώ θα μπορούσα να κάνω αυτή την επιλογή υπό άλλες συνθήκες. Εγώ δεν φαντάζομαι για αυτόν αυτά τα πράγματα. Φαντάζομαι να είναι χαρούμενος, ευτυχισμένος, υγιής».

Ρένια Λουιζίδου: Δείτε πώς είναι σήμερα ο 22χρονος γιος της

Ο γάμος της Ρένιας Λουιζίδου μετρά περισσότερα από 25 χρόνια ζωής. Ωστόσο οι φορές που η ηθοποιός κάνει δημόσιες εμφανίσεις με τον σύζυγό της σε επίσημες πρεμιέρες και κοσμικές εκδηλώσεις είναι λιγοστές, σε πλήρη αντίθεση με την ποσότητα της οικογενειακής τους ευτυχίας, με τον γιο της να είναι ολόιδιος.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ