Περήφανη για την καταγωγή της η Ειρήνη Μερκούρη: «Είμαι αυθεντική τσιγγάνα. Είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό»

περήφανη-για-την-καταγωγή-της-η-ειρήνη-177863

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”, η Ειρήνη Μερκούρη άνοιξε την καρδιά της και δήλωσε υπερήφανη για την τσιγγάνικη καταγωγή της.

Ο λόγος που η Ειρήνη Μερκούρη δεν συμμετείχε στο J2US:

Όπως τόνισε η τραγουδίστρια «μου είχαν κάνει ξανά πρόταση να συμμετέχω στο J2US, αλλά για κάποιους προσωπικούς λόγους δεν είχε έρθει η κατάλληλη στιγμή. Ο κυρίαρχος λόγος ήταν αυτός του γάμου. Η τραγουδίστρια εξομολογείται ότι ο γάμος ήταν πάντα όνειρό της και ότι ήθελε οπωσδήποτε να παντρευτεί θρησκευτικά « Ήθελα να ζήσω με τον άντρα μου και να πάρω την ευλογία του Θεού. Δεν θα παντρευόμουν σε καμία περίπτωση με πολιτικό γάμο. Θα προτιμούσα να μείνω γεροντοκόρη».

Περήφανη για τις ρίζες της:

Για την πίστη της και την καταγωγή της, η Ειρήνη Μερκούρη επεσήμανε «δεν θα γινόμουν ποτέ καλογριά. Είμαι χριστιανή ορθόδοξη, δεν αλλάζει αυτό και δεν θα έπαιζα με τον αληθινό Χριστό. Είμαι αυθεντική τσιγγάνα. Είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό».

Όσον αφορά την πρώτη της συνεργασία και τις πλαστικές, η τραγουδίστρια σημείωσε «η πρώτη μου συνεργασία ήταν στα 18 μου με τον Αντώνη Ρέμο. Ντρεπόμουν πολύ στο βιντεοκλίπ, γιατί έπρεπε να αγκαλιάσω τον Αντώνη, αλλά δεν με είχε αγγίξει κάποιο αγόρι μέχρι τότε. Δεν έχω αλλάξει τίποτα στο πρόσωπο μου. Είμαι κατά των πλαστικών επεμβάσεων. Το να πειράζει το πρόσωπό της μια όμορφη κοπέλα το θεωρώ ανόητο»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ