Μελαχρινός, κούκλος, ίδιος ο μπαμπάς του: Ο γιος του Γιώργου Τσαλίκη μεγάλωσε, έγινε 21 και «καίει» καρδιές

μελαχρινός-κούκλος-ίδιος-ο-μπαμπάς-το-177710

Ο Γιώργος Τσαλίκης και η Δώρα Δημητροπούλου, γνωστοί για την δυνατή αγάπη τους, δηλώνουν ευγνώμονες για την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει. Η πίστη τους στο Θεό αποτελεί θεμέλιο λίθο της ζωής τους.

Ο γιος του Γιώργου Τσαλίκη και της Δώρας Δημητροπούλου είναι ένας κούκλος

Ο Βασίλης, ο γιος τους, έσβησε 21 κεράκια γεμίζοντας τους γονείς του με περηφάνια και συγκίνηση.

Στα social media, ο Γιώργος Τσαλίκης και η Δώρα Δημητροπούλου μοιράστηκαν φωτογραφίες με τον γιο τους, γράφοντας συγκινητικά μηνύματα γεμάτα ευχές.

Ο μεγαλύτερος γιος του ερμηνευτή έκλεισε τα 21 και ο Γιώργος Τσαλίκης δεν παρέλειψε να του ευχηθεί χρόνια πολλά μέσα από μία κοινή τους φωτογραφία.

Είναι η ίδια φωτογραφία, που την ίδια περίοδο, πάλι με αφορμή τα γενέθλια του Βασίλη είχε ανεβάσει στο Instagram. Φαίνεται πως ο μικρός δεν τα πάει καλά με τις φωτογραφίες και αποδεικνύεται και από το περσινό ποστ του Γιώργου που είχε γράψει:

«Το πιο πιθανό είναι να με πάρει τηλέφωνο και να μου πει «Μπαμπά κατέβασε την»! Όμως το ρισκάρω, γιατί πριν λίγες μέρες έκλεισε τα 19 και μπήκε στα 20, γιατί είναι ωραίος τύπος και γιατί έχει ωραίο χαμόγελο, αν και χαμογελάει σπάνια στις φωτογραφίες που επίσης σπάνια κάθεται να ποζάρει. Αυτό είναι το μεγάλο μας παιδί που λατρεύω! Αυτά…»

Η δημοσίευση της συζύγου του Γιώργου Τσαλίκη:

Η σύζυγός του, Δώρα, συνόδευσε τις φωτογραφίες της με την εξής λεζάντα: “Πότε πέρασες το κατώφλι του σχολείου ένα μικρό παιδάκι που με το ζόρι σήκωνες τη σχολική σου τσάντα, σε κοίταζα με αγάπη και ανησυχία και δάκρυζα από συγκίνηση, και πότε ήρθε η στιγμή που πάλι κλαίγοντας σε καμάρωσα στην αποφοίτησή σου να τελειώνεις το Λύκειο και να ανοίγεις τα φτερά σου για σπουδές, δεν το κατάλαβα. Καλή σταδιοδρομία παλικάρι μου, πάρε την Παναγία από το χέρι, προχώρα και μη φοβάσαι τίποτα…Εμείς θα είμαστε πάντα στο πλευρό σου, να σε αγαπάμε, να σε στηρίζουμε και να σε καμαρώνουμε! Μπράβο σε όλα τα παιδιά, σε όλους τους γονείς και στους καθηγητές”.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ