Χαμογελά ξανά κόντρα σε όλα: Η Μυρτώ της Πάρου γίνεται 26 χρονών και το γιορτάζει μαζί με την ηρωίδα μάνα της

Μυρτώ της Πάρου: Η μαχήτρια της Πάρου γίνεται 26 χρονών και συνεχίζει να δίνει μια καθημερινή μάχη μαζί με τη μητέρα της.
χαμογελά-ξανά-κόντρα-σε-όλα-η-μυρτώ-της-177605

Η Μυρτώ της Πάρου έχει μείνει χαραγμένη στο μυαλό όλων των Ελλήνων από εκείνη τη «μαύρη» μέρα που η ζωή της άλλαξε ξαφνικά και βίαια. Η μαχήτρια από την Πάρο, όμως, δεν το έβαλε ποτέ κάτω. Με θάρρος, δύναμη και αισιοδοξία, αντιμετώπισε τις δυσκολίες και σήμερα στέκεται δυνατή και χαμογελαστή.

Η μαχήτρια της Πάρου γίνεται 26 χρονών και συνεχίζει να δίνει μια καθημερινή μάχη.

Γενέθλια για τη Μυρτώ της Πάρου: Γίνεται 26 χρονών

Συγκινητικά λόγια από τη μητέρα της:

Μωρό μου, γλυκό χαμογελαστό και καλόψυχο

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ

Να τα εκατοστήσεις σε πείσμα όλων των κακών που δεν καταφέρνουν να σκορπίσουν την δυστυχία και τον θάνατο γιατί η ζωή κοιτάει μπροστά και προχωράει, και εσυ έτσι πρέπει να κάνεις.

Μην κοιτάς πίσω σου καρδούλα μου υπάρχει πολύς πόνος και δυστυχία.

Μην κοιτάς δεξιά και αριστερά γιατί όλο και κατι θα αποσπάσει την προσοχή σου και θα κοντοσταθείς.

Κοιτά ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ και προχωρά με δυνατή με ορμή.

Θα σε προσέχω εγώ και θα σου κρατάω σφικτά το χέρι να μην πέσεις είμαι δίπλα σου και θα αγωνιζόμαστε μαζί πρώτα εσυ με το χαμόγελο σου και …θα τα καταφέρουμε.

Εχθροί πολλοί, αλλά οι φίλοι περισσότεροι..

Και αυτοί που προσπαθούν με διάφορες πονηριές να καταφέρουν κάτι μην σε φοβίζουν, πάντα και παντού το κάνουν για χρήμα για δόξα… εξ άλλου για 30 αργύρια πρόδωσαν τον ίδιο τον Χριστό σε εσένα θα σταματήσουν;

και … μην ξεχνάς ο Θεός είναι μεγάλος πολύ μεγαλύτερος από ολους τους ανθρώπους μαζί, πολύ δυνατότερος από όλη την κακιά που υπάρχει, και θα σε βοηθάει πάντα οπως συμβαίνει 10 χρόνια τώρα.

Και το κυριότερο όταν θέλεις κάτι πολύ το σύμπαν συνωμοτεί για να τα καταφέρεις.

Η τούρτα, φτιαγμένη από τα χεράκια των Lefteris Gorezis & Arseni Ioannidis, συμβολίζει την αγάπη και την υποστήριξη που περιβάλλει την Μυρτώ.

Δείτε την τούρτα της 26χρονης

 

 

 

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ