Σταμάτης Γαρδέλης: “Με έχουν οδηγήσει στα άκρα. Έπαιρναν τα χρήματά μου, τώρα παίρνουν και το σπίτι μου!”

σταμάτης-γαρδέλης-με-έχουν-οδηγήσει-177347

Ο Σταμάτης Γαρδέλης βρίσκεται σε κράτηση εδώ και λίγες ώρες, όπως αποκάλυψε μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα από το κελί του. Όπως ανέφερε κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνέντευξης με την εκπομπή Το Πρωινό, η κράτησή του σχετίζεται με μια διαμάχη για το οικόπεδο όπου βρίσκεται το σπίτι του, ενώ λίγο αργότερα η συνομιλία διακόπηκε λόγω κατάσχεσης του κινητού του τηλεφώνου.

“Δεν είμαι σίγουρος αν είμαι καλά. Από το ψυχιατρείο στο κρατητήριο. Με κρατούν σε αστυνομικό τμήμα επειδή ζητώ να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Έχω φτάσει στο όριό μου! Δε θα με φιμώσουν! Έχουν πάρει όλη μου την ενέργεια, όλα μου τα λεφτά, και τώρα προσπαθούν να πάρουν και το σπίτι μου. Έχω συσσωρεύσει χρέη προς την εφορία ύψους 80.000 ευρώ. Και τώρα, με φυλακίζουν επίσης!”

Πήρε η δικαστής τον φάκελό μου και είπε “όχι θα πάει με τη σειρά”. Ποια σειρά; Έχω πάει στο ψυχιατρείο, έχω λόγους να δικαστώ! Έχω χάσει τον ύπνο μου, πρέπει να τελειώσει αυτή η υπόθεση. Με προφυλάκισαν γιατί ζητάω να δικαστώ. Εγώ δεν έχω δικηγόρους, δικηγόρος μου είναι μόνο η αλήθεια», πρόσθεσε.

«Είμαι στο τμήμα του Αιγάλεω και περιμένω την απόφαση του Εισαγγελέα. Μου στραμπουλήξανε και το χέρι! Έλεος! Ποιον έκλεψα, ποιον έχω αδικήσει; Δεν το αγόρασα το οικόπεδό του; Θα μου πάρουν και το κινητό, είσαι ο τελευταίος που μιλάει. Ίσως επειδή φωνάζω», ήταν η τελευταία του κουβέντα στον Γιώργο Λιάγκα.

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγους μήνες ο Σταμάτης Γαρδέλης είχε νοσηλευτεί στην Α’ Ψυχιατρική Κλινική στο Δαφνί, γι’ αυτό πήρε την απόφαση να ζητήσει βοήθεια.

Το τελευταίο διάστημα ήρθε αντιμέτωπος με ένα αδιέξοδο το οποίο τον οδήγησε στην απόγνωση, καθώς κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του λόγω ενός γραφειοκρατικού κολλήματος, ίοπως ισχυρίζεται, το οποίο τον ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ