Θανάσης Βισκαδουράκης – Κατερίνα Γιώτα: «Παρακολουθούμε τον κλέφτη να περνάει με το αυτοκίνητό μας τα διόδια»

θανάσης-βισκαδουράκης-κατερίνα-γιώ-60938

Θύματα κλοπής έπεσαν ο Θανάσης Βισκαδουράκης και η σύζυγός του, Κατερίνα Βισκαδουράκη-Γιώτα, όπως αποκάλυψαν με ανάρτησή τους στο instagram. Πιο συγκεκριμένα, με ένα story της στο instagram η Κατερίνα Βισκαδουράκη ενημερώνει ότι τους έκλεψαν το αυτοκίνητό τους κάτω από το σπίτι τους και το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να παρακολουθούν ανήμποροι την πορεία του αυτοκινήτου.

Την ανάρτησή της αναδημοσίευσε και ο Θανάσης Βισκαδουράκης

Θύματα κλοπής έπεσαν ο Θανάσης Βισκαδουράκης και η σύζυγός του, Κατερίνα Γιώτα.

Όπως αποκάλυψαν με ανάρτησή τους στο Instagram, τους έκλεψαν το αυτοκίνητό τους κάτω από το σπίτι τους στην περιοχή του Περισσού και παρακολουθούν τη… βόλτα του ως «ανήμποροι θεατές».

«Ανήμποροι θεατές… Παρακολουθούμε τον κλέφτη που περνάει με το αυτοκίνητό μας τα διόδια όλης της χώρας… Με το αυτοκίνητό μας!!! Που έκλεψε κάτω από το σπίτι μας».

Λίγο αργότερα, ο Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε σχετικά με το συμβάν στην εκπομπή Super Κατερίνα

«Χθες κατέβηκα από το σπίτι για να πάω στην πρόβα μου στο θέατρο, στον Μπακαλόγατο. Κατεβαίνω χαρούμενος και στις 16.30 λοιπόν συνειδητοποιώ ότι λείπει το αυτοκίνητό μου. Μένω στον Περισσό. Ψάχνω από εδώ, ψάχνω από εκεί, πουθενά το αυτοκίνητο. Παθαίνω σοκ. Λέω είναι ψέμα. Δεν μπορεί. Όνειρο είναι. Παίρνω τη γυναίκα μου, της είπα να μην ξυπνήσει τον γιο μας που είναι άρρωστος αλλά λείπει το αυτοκίνητο.  Από το e-pass βλέπουμε ότι κάνει διαδρομή και σήμερα μου έδειχνε ότι έφυγε από Μάλγαρα, Οινόφυτα, πήγε Λαμία, είναι στην Καβάλα και τώρα στην Αλεξανδρούπολη. Πήγα στην Αστυνομία, με εξυπηρέτησε. Μου είπαν ότι κλέβουν καθημερινά πολλά αυτοκίνητα. Ο τύπος περνάει κατευθείαν σφαίρα από τα διόδια με το e-pass», δήλωσε ο ηθοποιός εμφανώς σοκαρισμένος.

«Πάντως παιδιά, είναι μια μεγάλη ψυχρολουσία. Δεν είναι το αυτοκίνητο, είδα τον γιο μου να κλαίει, την γυναίκα μου να κλαίει. Λες, συμβαίνει; Κι όμως συμβαίνει παιδιά, καθημερινά, σε πολλούς», είπε κλείνοντας ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ