Τζόνι Ντεπ: Αυτή είναι η δικηγόρος που «έκλεψε» την καρδιά του

τζόνι-ντεπ-αυτή-είναι-η-δικηγόρος-που-60779

Μπορεί το διαζύγιο του πασίγνωστου ηθοποιού Τζόνι Ντεπ να ήταν βασανιστικό αλλά τουλάχιστον βγήκε και κάτι καλό από αυτό, μια δικηγόρος που έκλεψε την καρδιά του.

Νέα σχέση φαίνεται πως έχει ο Τζόνι Ντεπ και μπορεί να μην είναι η Καμίλα Βάσκεζ, όπως υποστήριζαν κάποια δημοσιεύματα, αλλά πρόκειται για μία γυναίκα, επίσης δικηγόρο.

Αυτή είναι η δικηγόρος που έκλεψε την καρδιά του Τζόνι Ντεπ

Όπως αναφέρει η DailyMail, η γυναίκα που έχει κερδίσει την καρδιά του ηθοποιού είναι η Ζοέλ Ριτς. Πρόκειται για τη δικηγόρο που εκπροσώπησε τον Τζόνι Ντεπ κατά τη διάρκεια της δίκης του με τη Sun στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2018, την οποία και έχασε τελικά.

Μπορεί να μην την επέλεξε ξανά για να τον εκπροσωπήσει στην πολύκροτη δικαστική διαμάχη με την Άμπερ Χερντ, όμως φαίνεται πως την έχει σε ξεχωριστή θέση στη ζωή του. Μάλιστα, εκείνη έδωσε το παρών στο δικαστήριο, κατά τη διάρκεια της δίκης, προκειμένου να τον στηρίξει.

Πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού δήλωσε στo UsWeekly: «Η χημεία τους είναι φοβερή. Το πάνε σοβαρά μεταξύ τους, είναι μια πραγματική σχέση».

Πώς έκανε σχέση με την δικηγόρο που του έκλεψε την καρδιά ο Τζόνι Ντεπ

Το ΤΜΖ επίσης, επιβεβαίωσε το δημοσίευμα και ανέφερε πως: «Οι δυο τους βγαίνουν ραντεβού εδώ και καιρό. Το ειδύλλιό τους ξεκίνησε πολύ διακριτικά, με το ζευγάρι να επισκέπτεται ξενοδοχεία, προκειμένου να μην τραβάει επάνω του τα αδιάκριτα βλέμματα».

Ωστόσο, η Ριτς φαίνεται πως δεν είναι «ελεύθερη», αφού βρίσκεται στη διαδικασία του διαζυγίου με τον πρώην σύζυγό της. Ακόμα όμως, δεν έχει ολοκληρωθεί. Έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

Η δικηγόρος γνωρίστηκε με τον Τζόνι Ντεπ στη Βιρτζίνια τον περασμένο Μάιο, κατά τη διάρκεια της πρώτης του δίκης με την Άμπερ Χερντ. Ακόμα δεν είναι σαφές το πότε ξεκίνησε η σχέση τους.

Αρκετά ταλαιπωρήθηκε ο γνωστός ηθοποιός… ήρθε η ώρα όπως φαίνεται να γελάσει λίγο το χειλάκι του.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ