Πέτρος Φιλιππίδης στον γιο του: “Παιδί μου, μην ακούς κανέναν, μόνο τη καρδιά σου”

πέτρος-φιλιππίδης-στον-γιο-του-παιδί-60595

Ενα σπαρακτικό γράμμα έδωσε ο ηθοποιός, κρατούμενος Πέτρος Φιλιππίδης στον γιο του λέγοντας του μεταξύ άλλων:  “Παιδί μου, μην ακούς κανέναν, μόνο τη καρδιά σου”

Το γράμμα αυτό το είχε γράψει ο ηθοποιός, πολύ πριν ανοίξει ο κύκλος των καταγγελιών και των αποκαλύψεων και τονίζει, το πόσο πολύ θαυμάζει τον μονάκριβο γιο του, Δημήτρη.

Τί λέει το γράμμα του Πέτρου Φιλιππίδη στον γιο του: “Παιδί μου μην ακούς κανέναν, μόνο την καρδιά σου”

«Αυτό που θαυμάζω εγώ δεν είναι κάποιος γνωστός, δεν είναι κάποιος επώνυμος, δεν είναι κάποιος μεγάλος -και στην ηλικία-, είναι κάποιος μικρός, πολύ μικρός που αντιπροσωπεύει μια μεγάλη, πολύ μεγάλη μερίδα του μελλοντικού μας κόσμου, του κόσμου ολόκληρου, του παρόντος αλλά κυρίως του μέλλοντος. Αυτός ο άνθρωπος είναι ο Δημήτρης Φιλιππίδης, γιος του Πέτρου Φιλιππίδη και της Ελπίδας Νίνου, της Ευαγγελίας του Νίκου και της Ελένης».

«Σε θαυμάζω παιδί μου και μέσα από τον θαυμασμό μου σε εσένα θαυμάζω όλη τη νέα γενιά. Όλους τους νέους ανθρώπους που είμαι σίγουρος ότι πέρα από τις αντιξοότητες, τις άθλιες συνθήκες παγκοσμιοποιημένης διαβίωσης, θα βγείτε καθαροί, μεγάλοι, ώριμοι, δημιουργικοί, επαναστάτες και ελεύθεροι. Σου εύχομαι να μην μοιάσεις καθόλου στους πατεράδες σου, να ανοίξεις ένα δρόμο δικό σου, γιατί πρέπει και γιατί μπορείς».

Πέτρος Φιλιππίδης στο γράμμα που έδωσε στον γιο του: “Παιδί μου μην ακούς κανέναν μόνο την καρδιά σου”

«Παιδί μου μην ακούς κανέναν παρά μόνο την καρδιά σου, άκου τη σωστά και αυτή θα σε οδηγήσει στο φως. Αυτόν θαυμάζω λοιπόν εγώ, σε αυτόν ελπίζω, σε αυτόν επενδύω, σε αυτόν ποντάρω, σε αυτόν στοιχηματίζω, σε αυτόν και σε όλους τους συμμαθητές σου. Το μόνο που χρειάζεστε και εσύ και οι «φίλοι σου» είναι η ευχή μου. Αυτή την έχετε. Βοηθήστε μας να βγούμε στο φως μαζί σας. Για όση ζωή μας απομένει. Γιατί η ζωή είναι δική σας. Με την αγάπη μου, ο πατέρας σου» έγραφε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Ας περιμένουμε λοιπόν την δικαιοσύνη…. τί θα αποφασίσει για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και να δούμε αν είχε δίκιο που είπε στον γιο του να μην ακούει κανέναν.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ