Αποκάλυψη για τον Γιώργο Φούντα: Είχε σχέση με τη Μαρία Σόκαλη ενώ ήταν παντρεμένος

αποκάλυψη-για-τον-γιώργο-φούντα-είχε-σ-60581

Σε μια αποκάλυψη προέβη η ηθοποιός Μαρία Σόκαλη για τον επίσης ηθοποιό Γιώργο Φούντα λέγοντας πως είχαν σχέση ενώ εκείνος ήταν παντρεμένος.

Με αφορμή τον πρόσφατο θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη, η Μαρία Σόκαλη έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν και θυμήθηκε τη γνωριμία της με τις Ελληνίδες σταρ του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.

Μιλώντας σε εκπομπή η ηθοποιός σχολίασε, μεταξύ άλλων, για τη Τζένη Καρέζη και την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Η Μαρία Σόκαλη αποκάλυψε μάλιστα, ότι είχε σχέση με τον Γιώργο Φούντα ενώ ήταν παντρεμένος.

«Τη Μάρθα Καραγιάννη τη γνώριζα πολύ καλά. Δεν ήξερα την επιθυμία της για αποτέφρωση και δεν μου άρεσε καθόλου, τη λυπήθηκα. Λέω γιατί το κάνει αυτό;Νομίζω ότι δεν έκανε καλά» είπε αρχικά η Μαρία Σόκαλη.

Στη συνέχεια είπε: «Η Τζένη Καρέζη ήταν λίγο σνομπ. Με σνομπάριζε αρκετά στην αρχή. Δεν μου μιλούσε, της έλεγα “καλημέρα κυρία Τζένη” και γύριζε το κεφάλι της από την άλλη. Αλλά σιγά σιγά με αγάπησε.

Και η Αλίκη Βουγιουκλάκη με αγαπούσε. Η Αλίκη δεν ζήλευε, τι λόγους είχε να ζηλέψει, ήταν είδωλο. Και οι δύο ήταν ιδιόρυθμες. Η Αλίκη ήταν πιο απλή, πιο γλυκιά, πιο προσιτή. Η Τζένη ήταν λίγο …κρατημένη πάντα».

Πώς αποκάλυψε η Μαρία Σόκαλη ότι είχε σχέση με τον Γιώργο Φούντα ενώ ήταν παντρεμένος

Η Μαρία Σόκαλη αποκάλυψε τέλος: «Είχα κάνει σχέση με τον Γιώργο Φούντα ενώ ήταν παντρεμένος. Είχαμε πάει τουρνέ και στην τουρνέ ξεχνάς γάμους και συζύγους».

Αξίζει να σημειωθεί για την Μαρία Σόκαλη, ότι αφού έχει πεθάνει ο Γιώργος Φούντας καλό είναι να σεβόμαστε την μνήμη του και να μην αποκαλύπτουμε τέτοιες κρυφές πτυχές της ζωής του.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ