«Αντίο Μαρθούλα»- Ράγισαν καρδιές στην κηδεία- Λύγισε η Ζωζώ Σαπουντζάκη

αντίο-μαρθούλα-ράγισαν-καρδιές-στη-60554

Ράγισαν καρδιές στη κηδεία της μεγάλης ηθοποιού Μάρθας Καραγιάννη μέχρι που και η σιδηρά κυρία Ζωζώ Σαπουντζάκη λύγισε.

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το μεσμέρι της Πέμπτης στο Α΄ Νεκροταφείο όπου τελέστηκε η κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη η οποία έφυγε από τη ζωή την Κυριακή στο σπίτι της σε ηλικία 82 ετών.

Ο τελευταίος αποχαιρετισμός ανήκε στην Ζωζώ Σαπουντζάκη η οποία χάιδεψε το φέρετρο της φίλης της και είπε|; «Γειά σου Μαρθούλα».

“Αντίο Μαρθούλα”: Λύγισε η Ζωζώ Σάπουντζάκη στη κηδεία της φίλης της Μάρθας Καραγιάννη

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη, ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας που ήταν μαζί με την διάσημη ηθοποιό έως την τελευταία της στιγμή και η στενή της φίλη, Ντόρα Δούμα ήταν τα τρία άτομα που αγκάλιασαν το φέρετρο με τη σορό της Μάρθας Καραγιάννη.

Η Ντόρα Δούμα λέει αντίο στην φίλη της

Νωρίτερα η Ζωζώ Σαπουντζάκη μίλησε για την δική της Μάρθα Καραγιάννη και έστειλε το τελευταίο μήνυμά της: «Κάναμε όνειρα μάζι, με γέλασε όμως γιατί έφυγε μόνη της. Στην τελευταία μας συνάντηση δεν μπορούσε να μου μιλήσει καλά στο κρεβάτι που ήταν. Χαιρόταν και μου έσφιγγε το χέρι. Αγαπιόμαστε με τη Μάρθα. Να με περιμένει».

Κηδεία Μάρθας Καράγιαννη: Δήλωση Ζωζώ Σαπουντζάκη που λύγισε στην κηδεία της

«Εγώ τη Μάρθα τη γνώρισα ως έναν άνθρωπο ντόμπρο και ειλικρινή με θέληση για τη ζωή» δήλωσε από την πλευρά του εμφανώς συγκινημένος ο πρώην σύζυγός της Μάρθας Καραγιάννη, Βασίλης Κωνσταντίνου.

Καλό Πάράδεισο στη Μάρθα Καραγιάννη να ευχηθούμε και να τονίσουμε ότι η κηδεία ήταν πολιτική και θα ακολουθήσει αποτέφρωση.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ