Ο Χρήστος Σαντικάι αποκάλυψε το όνομα που θα πάρει ο γιος τους και εξήγησε τον λόγο

ο-χρήστος-σαντικάι-αποκάλυψε-το-όνομα-60925

Ο Χρήστος Σαντικάι και η σύντροφός του Λάουρα Νάργες υποδέχτηκαν τον καρμπό του έρωτά τους στις 21 Σεπτεμβρίου.

Σήμερα, ο Χρήστος Σαντικάι μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για τον ερχομό του γιου του με τη Λάουρα Νάργες και αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο θα πάρει το όνομα «Αλέξανδρος».

Χρήστος Σαντικάι: Ένιωσα ένα μεγάλο big bang στον εγκέφαλό μου και στην καρδιά μου

«Ήταν πολύ περίεργο το συναίσθημα όταν ήρθε το μωρό. Δεν το έχω ξανά νιώσει. Ήταν ένα σοκ. Δεν ήταν προγραμματισμένο, ήταν για την άλλη εβδομάδα. Έκανε καισαρική και δεν επιτρεπόταν να είμαι μέσα», δήλωσε ο τραγουδιστής μιλώντας στο «MEGA Καλημέρα».

Αναφερόμενος στο όνομα που θα πάρει ο γιος του αλλά και για την κατάσταση της υγείας της συζύγου του, ο Χρήστος Σαντικάι δήλωσε τα εξής:

«Είμαστε πάρα πολύ καλά. Η Λάουρα νιώθει σίγουρα απελευθερωμένη. Έφυγε ένα βάρος από πάνω της – κυριολεκτικά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε τον γιο μας. Το μωρό μία μοιάζει σε μένα, μια στην Λάουρα, μία στη μητέρα της, μια στη μητέρα μου…»

[…]

Χρήστος Σαντικάι: «Επειδή μου αρέσει σαν ηγέτης ο Μέγας Αλέξανδρος, το μωρό θα πάρει το όνομά του»

«Δεν λέγανε κανέναν Αλέξανδρο, μας αρέσει η ιστορία, μου αρέσει εμένα προσωπικά και σαν ηγέτης ο Μέγας Αλέξανδρος μου αρέσει πάρα πολύ και ήθελα να ονομάσουμε τον γιο μας έτσι», παραδέχτηκε ο τραγουδιστής.

Τέλος, δήλωσε ότι το μωρό τους είναι πολύ ήσυχο αλλά έτσι είναι όλα τα μωρά και θα περιμένει να περάσουν μερικά 24ωρα για να βγάλει… ασφαλή συμπεράσματα.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ