Τα ‘χασε ο Γιώργος Λιάγκας: Του είπε on air για τη «σχέση» με τη Μαρία Αντωνά και δεν είχε από που να φύγει

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αιφνιδίασε τον Γιώργο Λιάγκα όταν αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει σχέση με τη Μαρία Αντωνά
τα-χασε-ο-γιώργος-λιάγκας-του-είπε-on-air-γ-197743

Τα τελευταία 24ωρα έχουν πάρει “φωτιά” τα δημοσιεύματα για τον Γιώργο Λιάγκα και την στενή σχέση του με την Μαρία Αντωνά, κάτι που ανέφερε και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στον παρουσιαστή.

Γιώργος Λιάγκας: Το σχόλιο που δέχθηκε από τον Μαυρίκιο Μαυρικίου

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε το πρωί της Τρίτης στο “Πρωινό” και αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν να κινηθεί νομικά κατά της Super Κικής.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αιφνιδίασε τον Γιώργο Λιάγκα, καθώς αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν από το πρωί και τον θέλουν σε σχέση με τη Μαρία Αντωνά.

“Δηλαδή, δεν μπορεί ένας άνθρωπος των media, εσύ, που διαβάζω από το πρωί που γράφουν για σένα ότι πήγες μια βόλτα εκεί και ήταν αυτό με μια κοπέλα… άρα είναι αυτό, άρα είναι εκείνο… Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να επιλέγει τι θα κάνει, τι θα πει, με ποιον θα βγει; Πρέπει ο άλλος να βγαίνει να λέει ό,τι θέλει χωρίς κανένα μέτρο;” είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, με τον Γιώργο Λιάγκα να μην απαντά.

Γιώργος Λιάγκας: Η αντίδραση του παρουσιαστή

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Η Ζέτα Μακρυπούλια με μαντήλι στην Κύθνο: Οι ανέμελες πόζες, οι βουτιές στη θάλασσα και οι ευχές για καλό καλοκαίρι

Θα «κολυμπήσουν» στο χρήμα: O Iούνιος φέρνει οικονομικές ευκαιρίες σε αυτά τα 4 ζώδια

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Παντρεύτηκε στον Πειραιά την αγαπημένη του – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ