Η Ζέτα Μακρυπούλια με μαντήλι στην Κύθνο: Οι ανέμελες πόζες, οι βουτιές στη θάλασσα και οι ευχές για καλό καλοκαίρι

H Zέτα Μακρυπούλια μοιράστηκε με τους φαν της νέες φωτογραφίες από το ταξίδι της στην Κύθνο φορώντας ένα υπέροχο καφτάνι!
η-ζέτα-μακρυπούλια-με-μαντήλι-στην-κύθ-197642

Στο νησί της Κύθνου γιόρτασε τον ερχομό του καλοκαιριού η Ζέτα Μακρυπούλια η οποία ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τις σύντομες διακοπές της.

Η Ζέτα Μακρυπούλια υποδέχτηκε τον Ιούνιο στην Κύθνο δημοσιεύοντας ένα βίντεο από την παραλία και τις πρώτες της βουτιές: «Είναι αυτό που πας να βγεις από τη θάλασσα και λες άντε μια ακόμη βουτιά κι ακόμα μια και πάει λέγοντας… Ειδικά όταν είσαι στα νερά της Κύθνου! Μια ολόκληρη μέρα στη θάλασσα λοιπόν! Καλό μήνα! Καλό καλοκαίρι! Καλές βουτιές! Καλά ταξίδια! Όλα καλά να πάνε», έγραψε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Σήμερα Τρίτη 3 Ιουνίου η Ζέτα Μακρυπούλια με νέα ανάρτησή της στο instagram μοιράστηκε τις ανέμελες πόζες της από την Κύθνο με το μαντήλι στα μαλλιά της.

«Σήμερα το concept έχει μαντήλι», έγραψε χαρακτηριστικά η Ζέτα Μακρυπούλια.

Δες τις φωτογραφίες:

 

 

 

 

 

 

Ζέτα Μακρυπούλια: Η topless φωτογραφία από τις διακοπές της στην Κύθνο

Λίγο πριν, η Ζέτα Μακρυπούλια είχε δημοσιεύσει ορισμένες φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Κύθνο και συγκεκριμένα από την ημέρα που επισκέφθηκε την παραλία Γαϊδουρόμαντρα. Ανάμεσα στις φωτογραφίες βλέπουμε και μία στην οποία η Ζέτα Μακρυπούλια είναι ξαπλωμένη στην αμμουδιά topless.

«Δεν γίνεται να πας Κύθνο και να μην περάσεις από την Γαϊδουρόμαντρα. Απλώς, δεν γίνεται», έχει γράψει η παρουσιάστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ζέτα Μακρυπούλια είχε κάνει ακόμα ένα post από τις διακοπές της. Στη λεζάντα της δημοσίευσης της έχει γράψει: «Είναι αυτό που πας να βγεις από τη θάλασσα και λες άντε μια ακόμη βουτιά κι ακόμα μια και πάει λέγοντας… Ειδικά όταν είσαι στα νερά της Κύθνου! Μια ολόκληρη μέρα στη θάλασσα λοιπόν! Καλό μήνα! Καλό καλοκαίρι! Καλές βουτιές! Καλά ταξίδια! Όλα καλά να πάνε!».

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Καιρός: Τσατραφύλλιας – EMY – Meteo – Σούζη: «Θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα» – Μαρουσάκης: «Φυσιολογική η ζέστη για την εποχή»

Άντζελα Δημητρίου: Δύσκολες μέρες, ακύρωσε τις εμφανίσεις της – Ποια την αντικατέστησε

Πύρρος Δήμας: «Με τον αδελφό μου κάψαμε κατά λάθος την πολυκατοικία που μέναμε στην Αλβανία»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ