Η Κατερίνα Καινούργιου διαψεύδει τον Γιώργο Λιάγκα: «Υπάρχουν ντοκουμέντα, μη νομίζουν ότι λέω και ψέματα»

Ένα καινούργιο τηλεοπτικό beef ξεκίνησε με αφορμή τα μηνύματα που αντάλλαξαν η Κατερίνα Καινούργιου με τον Γιώργο Λιάγκα.
η-κατερίνα-καινούργιου-διαψεύδει-τον-189625

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησαν σε ένα πινγκ πονγκ δηλώσεων δια αέρος, το πρωινό της Μ. Δευτέρας μέσα από τις εκπομπές τους. Όλα ξεκίνησαν όταν η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως έχει ανταλλάξει μηνύματα με τον Γιώργο Λιάγκα και ο συνάδελφος της την διέψευσε και εκείνη στην συνέχεια είπε πως έχει ντοκουμέντα.

Κατερίνα Καινούργιου: Διαψεύδει τον Γιώργο Λιάγκα

«Βγήκε και έδωσε κάποια μηνύματα. Εγώ δεν έχω στείλει ποτέ κανένα μήνυμα σε κανέναν. Ποτέ. Μου έστειλε μία φορά ένα μήνυμα, όταν κάναμε πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης και της απάντησα «μη στενοχωριέσαι, δεν πειράζει. Και εσύ στα νεανικά, που σε ενδιαφέρουν, πας μία χαρά». Δεν έστειλα μήνυμα εγώ ποτέ, πουθενά, σε κανέναν. Όταν μου στέλνουν, απαντάω» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκα στην σχετική του αναφορά στην «απέναντι» εκπομπή.

Έτσι, λίγη ώρα αργότερα και προτού υποδεχθεί στο πλατό τον καλεσμένο της, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να δώσει συνέχεια σε αυτόν τον απρόσμενο διάλογο δηλώνοντας τα εξής. «Κάτσε να κάνω screenshot κάποια μηνύματα, μη νομίζουν ότι λέω και ψέματα κάποιοι. Υπάρχουν ντοκουμέντα σε όλα. Δε χάθηκε και ο κόσμος».

«Ναι εννοείται, εγώ μπορεί να στείλω μια αντίδραση πρώτη αλλά υπάρχει και μια διάδραση. Για να μη νομίζουν ότι λέω ψέματα. Αυτό, παρακαλώ. Τα έκανα screenshot, τέλεια» πρόσθεσε, με νόημα, η Κατερίνα Καινούργιου για να προχωρήσει στην υποδοχή του Φίλιππου Σοφιανού στη Super Κατερίνα το πρωινό της Μ. Δευτέρας.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Άρης Σοϊλέδης – Μαρία Αντωνά: «Οι φήμες για τρίτο πρόσωπο επιβεβαιώνονται»

Ολίβια Χάσεϊ: Πώς είναι σήμερα η “Παναγία” από τον “Ιησού από τη Ναζαρέτ”

Ρένα Δούρου μετά την αθώωση για το Μάτι: “Η μάνα μου πέθανε με τον καημό ότι η κόρη της διασύρθηκε”

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ