Γιώργος Λιάγκας: Oργιάζουν οι φήμες για τη σχέση του με την Μαρία Αντωνά – Τι λέει η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κοινή φωτογραφία τους

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή προχώρησε σε μια μεγάλη αποκάλυψη, αφού, σύμφωνα με την ίδια, ο Γιώργος Λιάγκας βγήκε παρέα με την Μαρία Αντωνά.
γιώργος-λιάγκας-oργιάζουν-οι-φήμες-για-197672

Το τελευταίο διάστημα πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν ότι ο Γιώργος Λιάγκας έχει ως σύντροφο την Μαρία Αντωνά, η οποία πρόσφατα χώρισε από τον Άρη Σοϊλέδη. Μάλιστα, οι παπαράτσι έχουν πετύχει τον παρουσιαστή σε πολλές κοινές εμφανίσεις με την Μαρία Αντωνά. Κανείς όμως από τους δύο δεν έχει απαντήσει στο ερώτημα: είναι μόνο φίλοι ή υπάρχει κάτι πιο σοβαρό μεταξύ τους;

Η νέα «βόμβα» έσκασε από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Τρίτης. Η παρουσιάστρια του «Happy Day» στον Alpha αποκάλυψε μια φωτογραφία που δείχνει τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά σε κοινή έξοδο να κάθονται δίπλα δίπλα. Μάλιστα, ανέφερε ότι κυκλοφορεί η φήμη οι δυο τους να είναι μαζί.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε συγκεκριμένα: «Εγώ που είναι σε επικοινωνία συχνή με την Μαρία και είχαμε συζήτηση πολλές, δεν είχε τύχει να της μιλήσω να την ρωτήσω αν ισχύει. Οπότε ξεκινάω λέγοντας ότι αυτό που θα πω δεν ξέρω αν ισχύει. Σήμερα ο δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον Γιώργο Λιάγκα, υπονοώντας πως αυτό είναι το ζευγάρι. Είναι ο Γιώργος και το Μαράκι. Υπονοεί πως αυτό είναι το ζευγάρι και η Μαρία βγαίνει με τον Γιώργο Λιάγκα. Ο Γιώργος μετά το διαζύγιό του δεν έχει επιβεβαιώσει ποτέ καμία του σχέση. Έχει και δυο μικρά παιδιά. Το σίγουρο είναι ότι κάνουν συχνή παρέα». Μάλιστα, σημείωσε στη συνέχεια: «Βλέπουμε δυο ανθρώπους να κάνουμε παρέα», σχολίασε λίγο αργότερα.

 

Ναταλία Γερμανού: Η αποκάλυψη για τη νέα εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα – «Την ημέρα των γενεθλίων του…»

Σε μία αποκάλυψη σχετικά με τα επαγγελματικά σχέδια του Γιώργου Λιάγκα προχώρησε η Ναταλία Γερμανού κατά τη διάρκεια της εκπομπής της «Καλύτερα Δε Γίνεται».

Καθώς οι συνεργάτες της σχολίαζαν τη νέα «κόντρα» που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει μία αποκάλυψη.

«Παιδιά, εγώ έχω την εντύπωση πως ο Γιώργος Λιάγκας υπέγραψε για τη νέα του εκπομπή και μάλιστα οι υπογραφές πρέπει να έπεσαν την ημέρα των γενεθλίων του. Δεν είμαι και απολύτως σίγουρη, απλά έτσι αναφέρει το δικό μου ταπεινό ρεπορτάζ», αποκάλυψε η Ναταλία Γερμανού.

 

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Καιρός: Τσατραφύλλιας – EMY – Meteo – Σούζη: «Θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα» – Μαρουσάκης: «Φυσιολογική η ζέστη για την εποχή»

Άντζελα Δημητρίου: Δύσκολες μέρες, ακύρωσε τις εμφανίσεις της – Ποια την αντικατέστησε

Πύρρος Δήμας: «Με τον αδελφό μου κάψαμε κατά λάθος την πολυκατοικία που μέναμε στην Αλβανία»

 

 

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ