Γιώργος Λιάγκας: «Έκλαιγα σαν μικρό παιδί 10 λεπτά με τα παιδιά μου»

Ο Γιώργος Λιάγκας ξεκίνησε διαφορετικά την σημερινή εκπομπή και δεν θα μπορούσε να κάνει αλλιώς μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού.
γιώργος-λιάγκας-έκλαιγα-σαν-μικρό-πα-196606

Ο Γιώργος Λιάγκας εμφανίστηκε στην έναρξη του Πρωινού με κασκόλ του Ολυμπιακού, ύστερα από την μεγάλη νίκη των ερυθρόλευκων. Ο παρουσιαστής εξομολογήθηκε πως έκλαιγε σαν μικρό παιδί μαζί με τα δύο παιδιά του.

Γιώργος Λιάγκας: Τι δήλωσε για την νίκη του Ολυμπιακού

Χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Το έζησα και αυτό. Εγώ ήμουν Ολυμπιακός από μικρός. Πήγαινα από πιτσιρικάς όταν είχαμε έδρα το ΟΑΚΑ. Πήγαινα παράνομα σε θέσεις που είχαν βγάλει τα καθίσματα. Με χιόνια με κρύο, μόνος μου, δεν έχανα ματς. Ήμουν ο οπαδός που όταν έχανε ο Ολυμπιακός στεναχωριόμουν και ήθελα πάντα να χάνουν οι ελληνικές ομάδες.

Αυτό που έζησα χθες με τα παιδιά μου… που έκλαιγα σαν μικρό παιδί 10 λεπτά με τα παιδιά μου. Τα συναισθήματα που σου προσφέρει ο αθλητισμός είναι μοναδικά. Το λέω και ανατριχιάζω.

Πήγα σπίτι και δεν μπορούσα να κοιμηθώ από την υπερένταση και την αδρεναλίνη. Έκλαιγα σαν μικρό παιδί. Αυτό το χθεσινό… Πραγματικά αφήστε τα καφριλίκια και τα οπαδικά. Στο ποδόσφαιρο είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, όπως στο μπάσκετ ο Παναθηναϊκός. Αυτές είναι αλήθεις. Το τρόπαιο είναι τρόπαιο. Γράφτηκε ιστορία για την Ελλάδα».

Γιώργος Λιάγκας: Η εξομολόγηση του παρουσιαστή

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Ολυμπιακός: To αστρονομικό ποσό που «βάζει στην τσέπη» από το φετινό Conference League και την κατάκτηση του κυπέλλου

Μιλτιάδης Μαρινάκης: Ποιος είναι ο 25χρονος κούκλος γιος του Βαγγέλη Μαρινάκη

Βασίλης Καρράς: Άνοιξε η διαθήκη του – Η αμύθητη περιουσία, οι κληρονόμοι, τα ακίνητα και οι τραπεζικές καταθέσεις

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ