Με 2 ευρώ παραπάνω, την πήρε: Στα χέρια του Λιάγκα βίλα πασίγνωστου επιχειρηματία στην Τήνο

Μόλις δύο ευρώ παραπάνω χρειάστηκε να δώσει ο Γιώργος Λιάγκας για να αγοράσει σε πληστειριασμό την βίλα διάσημου επιχειρηματία.
με-2-ευρώ-παραπάνω-την-πήρε-στα-χέρια-το-195962

Στην αγορά της βίλας του βιομήχανου αλλαντικών Παναγιώτη Νίκα στην Τήνο προχώρησε ο Γιώργος Λιάγκας. Η αποκάλυψη ήρθε από το ρεπορτάζ του Δημήτρη Κατακουζηνού για την ιστοσελίδα mononews.gr.

Γιώργος Λιάγκας: Με δύο ευρώ παραπάνω αγόρασε την βίλα

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ακίνητο βγήκε σε πλειστηριασμό για 458.000 ευρώ, με τον Γιώργο Λιάγκα να δίνει δύο ευρώ περισσότερα και έτσι η πολυτελής κατοικία να περνά στα χέρια του.

Το ακίνητο, λένε όσοι το έχουν δει, ήταν εγκαταλελειμμένο πολλά χρόνια και θα χρειαστεί «γενναιόδωρη» ανακαίνιση. Υπενθυμίζεται ότι επισπεύδουσα ήταν η Intrum και η κατάσχεση έγινε για 150.000 ευρώ πλέον τόκων και εξόδων, «που αποτελεί μέρος του επιδικασθέντος κεφαλαίου, όπως αυτό επιτάχθηκε με την από 26-06-2023 κοινοποιηθείσα επιταγή προς πληρωμή, με τη ρητή επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος της επισπεύδουσας, για την είσπραξη του υπολοίπου επιταχθέντος ποσού, με άλλη αναγκαστική κατάσχεση ή αναγγελία στον ίδιο ή σε άλλον πλειστηριασμό».

Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα περιουσιακό στοιχείο του εκλιπόντος Παναγιώτη Νίκα, το οποίο φαινομενικά ανήκει στους κληρονόμους του, οι οποίοι το κληρονόμησαν με το ευεργέτημα της απογραφής. Άρα, μετά τη νόμιμη απογραφή της κληρονομιάς, οι κληρονόμοι καλούνται να διαχειριστούν την κληρονομιά, ούτως ώστε από τη ρευστοποίηση του ενεργητικού της να πληρωθεί το σύνολο των υποχρεώσεων και των δανειστών της κληρονομιάς και, αν απομείνει υπόλοιπο, να περιέλθει στους κληρονόμους κατά την αναλογία τους.

Γιώργος Λιάγκας: Με εκπληκτική θέα το ακίνητο

Το ακίνητο βρίσκεται σε περιοχή εκτός σχεδίου, κοντά στον παραθαλάσσιο οικισμό Κιόνια και στη Χώρα της Τήνου, σε συγκρότημα κατοικιών που αναπτύσσεται σε οικόπεδο 4.063,65 τ.μ. Σύμφωνα με την έκθεση εκτίμησης, η θέση του οικοπέδου προσφέρει μοναδική θέα στη θάλασσα και τα γύρω νησιά. Όταν ο καιρός το επιτρέπει, διακρίνονται, εκτός από τα κοντινά νησιά (Σύρος, Δήλος, Μύκονος), και τα πιο μακρινά (Πάρος, Αντίπαρος, Νάξος, Κύθνος, Σέριφος).

Περιλαμβάνει υπόγειο με εμβαδόν 111,51 τ.μ., που αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια, wc, αποθήκη και τη σκάλα ανόδου, ενώ το ισόγειο έχει εμβαδόν 50,04 τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού – τραπεζαρίας – κουζίνας, σκάλα προς το υπόγειο και τον πρώτο όροφο.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Απασφάλισε η Κατερίνα Καινούργιου για Φαίη Σκορδά: «Nα σταματήσει όλο αυτό γιατί δεν είμαστε η Βίσση και η Βανδή»

«Καμπανάκι» από Μαρουσάκη: Ανατροπή στο σκηνικό του καιρού – Πότε έρχονται θερμές μάζες

Εφιαλτική πρόβλεψη Λέκκα: «Ο επόμενος Daniel μπορεί να χτυπήσει καλοκαίρι»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ