«Προσπαθούμε σκληρά…»: Οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα – Τι αποκαλύπτει η σύντροφός του

Η Άννα Σταθάκη ενημέρωσε για τις εξελίξεις με την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα μετά την περιπέτεια της υγείας του.
προσπαθούμε-σκληρά-οι-τελευταίες-197759

Ο Δημήτρης Σταρόβας αναρώνει στο σπίτι του, μετά την περιπέτεια υγείας και την ολιγοημέρη νοσηλεία στο Τζάνειο νοσοκομείο, με την σύντροφο του καλλιτέχνη να στέκεται στο πλευρό του.

Η Άννα Σταθάκη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, αναφέρθηκε στα νεότερα της υγείας του, σημειώνοντας πως η ομιλία του, αν και με αργού ρυθμούς επανέρχεται.

Δημήτρης Σταρόβας: Τι δήλωσε η σύντροφος του καλλιτέχνη, Άννα Σταθάκη

«Τα νέα δεδομένα στη ζωή μας, η ειδική φροντίδα που χρειάζεται ο Δημήτρης όπως και η επιστροφή στην εργασία μου, η οποία είναι ιδιαίτερα απαιτητική αυτές τις μέρες, δε μου αφήνουν περιθώρια για να εμπλακώ στα τηλεοπτικά δρώμενα. Είναι όλα πολύ νωπά, προσπαθούμε σκληρά για την αποθεραπεία του Δημήτρη και πιστεύω ότι θα έχω την κατανόησή σας. Ο Δημήτρης είναι απόλυτα συνεργάσιμος στις οδηγίες των γιατρών, πρόθυμος σε όλα όσα χρειάζεται να κάνει, χαρούμενος με την απώλεια αρκετών από τα κιλά του και αποφασισμένος να συνεχίσει έναν τρόπο ζωής που θα τον ωφελεί στην υγεία του. Ο λόγος του, αργά μεν, επανέρχεται. Κάθε μέρα και λίγο καλύτερα. Σας ευχαριστώ ειλικρινά για το ενδιαφέρον, την αγάπη για τον Δημήτρη και τη διακριτικότητά σας. Να είστε όλοι καλά», δήλωσε η σύντροφος του Δημήτρη Σταρόβα.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Δυσάρεστα νέα για την βασιλική οικογένεια: Διαγνώστηκε με καρκίνο η πρώην νύφη του Καρόλου

Μυστικό από Έλληνα αγρότη: Πώς να διαλέγετε γευστικές ντομάτες – Δεν έχει σχέση με το χρώμα

Τιμές που «καίνε» για τα πράσινα τιμολόγια ρεύματος: Έως και 70% οι αυξήσεις τον μήνα Ιούνιο

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ