Έξαλλη η Καινούργιου με τη Super Κική: «Απαράδεκτο. Εμείς φταίμε που της έχουμε δώσει δημοσιότητα»

Η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στην επίθεση που έκανε η Super Κική στους ρεπόρτερ, έξω από τα δικαστήρια, σήμερα 4/6.
έξαλλη-η-καινούργιου-με-τη-super-κική-απαρ-197749

Η αντίδραση της Super Κική στους ρεπόρτερ που την περίμεναν έξω από τα δικαστήρια πυροδότησε την ενόχληση της Κατερίνας Καινούργιου.

«Είστε τρελοί, το τόσο το κάνετε τόσο. Είστε τρελοί», είπε και πριν περάσει την είσοδο, πρόσθεσε: «Κανονική δουλειά δεν μπορείτε να βρείτε;».

Κατερίνα Καινούργιου: Τι δήλωσε η παρουσιάστρια

«Απαράδεκτο, απαράδεκτο όλο αυτό που είδα. Κανονική δουλειά δε μπορείτε να βρείτε είπε στα παιδιά; Είναι δυνατόν; Ακούμε να μας λέει ότι είμαστε τρελοί η Super Κική; Εμείς φταίμε όμως. Εμείς φταίμε που της έχουμε δώσει αυτή τη δημοσιότητα. Δε το περίμενα αυτό από τη Super Κική, Είναι καλό παιδί, εμένα μου έχει δώσει την εντύπωση ενός καλό παιδιού. Δε μπορεί να συμπεριφέρεται έτσι και να μας λέει όλους τρελούς», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Και τόνισε: «Επειδή η Super Κική της προάλλες είχε μιλήσει και για κάποια εισοδήματα που έχει το χρόνο από το Youtube, κάποια εξωφρενικά ποσά, να πούμε ότι τα παιδιά που είναι εκεί, και οι δημοσιογράφοι, δε βγάζουν τα ίδια, ούτε σε επτά ζωές. Μακάρι να βγάζανε τα ίδια με τη Super Κική ή και παραπάνω, αλλά δεν αμείβονται τόσο καλά γιατί αυτή η ζωή είναι άδικη και κάνουν μια κανονική, σκληρή και αξιοπρεπέστατη δουλειά».

Κατερίνα Καινούργιου: Η αντίδραση της παρουσιάστριας

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Τιμές που «καίνε» για τα πράσινα τιμολόγια ρεύματος: Έως και 70% οι αυξήσεις τον μήνα Ιούνιο

Η Ζέτα Μακρυπούλια με μαντήλι στην Κύθνο: Οι ανέμελες πόζες, οι βουτιές στη θάλασσα και οι ευχές για καλό καλοκαίρι

Θα «κολυμπήσουν» στο χρήμα: O Iούνιος φέρνει οικονομικές ευκαιρίες σε αυτά τα 4 ζώδια

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ