Ξέσπασε η κόρη της Σοφίας Βόσσου: “Δεν ζήτησα ευχές από κανέναν για τον αρραβώνα μου με τον κρατούμενο φυλακών”

ξέσπασε-η-κόρη-της-σοφίας-βόσσου-δεν-60256

Η κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου, που αρραβωνιάστηκε τον κρατούμενο των φυλακών Κορυδαλλού, Βασίλη Δημάκη, ξέσπασε και λέει πως δεν ζήτησε συμβουλές ούτε ευχές από κανέναν.

Γιατί ξέσπασε η κόρη της Σοφίας Βόσσου και λέει πως δεν ζήτησε ευχές για τον αρραβώνα της με τον κρατούμενο φυλακών Βασίλη Δημάκη

«Δεν ζήτησα συμβουλές, ούτε ευχές από κανέναν, θέλησα μόνο να ακουστεί η αλήθεια μου, η αλήθεια μας. Όσοι τρομάζουν με την αλήθεια, δικό τους πρόβλημα! Ο Βασίλης, εγώ και ο κοινός μας κύκλος λατρεμένων ανθρώπων, χαμογελάμε καθημερινά, νιώθουμε ευλογημένοι και ονειρευόμαστε το παρακάτω μας με αγάπη και συντροφικότητα», αναφέρει ακόμη η Ερασμία Μάνου.

Η ανάρτηση της κόρης της Σοφίας Βόσσου για τον αρραβώνα της με τον κρατούμενο φυλακών

Στην ανάρτησή της γράφει: «Ένα μεγάλο και ειλικρινές ευχαριστώ σε όλους σας για τη στήριξη και την αγάπη. Οι κοινωνίες θα αλλάξουν μόνο από ανθρώπους σαν εσάς που μπήκατε στον κόπο να στείλετε ένα μήνυμα αγάπης, γνωστούς και αγνώστους. Σαν όλους εσάς που έχετε μάθει να ζείτε κάθε στιγμή όπως της αξίζει, σαν όλους εσάς που βλέπετε το φως στο σκοτάδι, σαν όλους εσάς που νιώθετε και ενσυναισθάνεστε.

Βλέπετε, στη ζωή μου ακολουθούσα πάντα την καρδιά και το ένστικτο μου και αυτή τη φορά συμβαδίζουν χέρι – χέρι. Δεν ζήτησα συμβουλές, ούτε ευχές από κανέναν, θέλησα μόνο να ακουστεί η αλήθεια μου, η αλήθεια μας.

Όσοι τρομάζουν με την αλήθεια, δικό τους πρόβλημα! Ο Βασίλης, εγώ και ο κοινός μας κύκλος λατρεμένων ανθρώπων, χαμογελάμε καθημερινά, νιώθουμε ευλογημένοι και ονειρευόμαστε το παρακάτω μας με αγάπη και συντροφικότητα. Δύσκολες λέξεις αλλά δεν πειράζει…

Εύχομαι αυτή η ιστορία να γίνει η αφορμή να τις κατανοήσουν κάποιοι, άλλοι να τις τολμήσουν χωρίς φόβο κι άλλοι να καταλάβουν πως μεγαλύτερη υπερηφάνεια από το να λέγεσαι άνθρωπος και να μπορείς να αγαπάς ειλικρινά και ξάστερα κόντρα στα πάντα σχεδόν, δεν υπάρχει! Σας ευχαριστώ θερμά όλους και πάλι. Στέλνω αγάπη και αγκαλιά…».

Εμείς με τη σειρά μας, να ευχηθούμε όλα τα καλά και καλούς απογόνους στην κόρη της Σοφίας Βόσσου για τον αρραβώνα της.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ