Άντζελα Δημητρίου: Δύσκολες μέρες, ακύρωσε τις εμφανίσεις της – Ποια την αντικατέστησε

Η Άντζελα Δημητρίου δεν θα εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει και μαθεύτηκε από την αντικαταστάτριά της.
άντζελα-δημητρίου-δύσκολες-μέρες-ακύ-197548

Η Άντζελα Δημητρίου αναγκάστηκε να ακυρώσει τις εμφανίσεις της σε νυχτερινό κέντρο λόγω ενός απρόσμενου προβλήματος υγείας. Η τραγουδίστρια διαγνώστηκε με πνευμονία και η ασθένεια την κράτησε μακριά από την πίστα.

Η είδηση έγινε γνωστή από την Κατερίνα Στανίση, η οποία κλήθηκε να αντικαταστήσει την Άντζελα Δημητρίου τελευταία στιγμή. Η Στανίση, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» εξήγησε ότι δεν μπορούσε να αρνηθεί το αίτημα, καθώς δεν ήθελε να αφήσει τόσους ανθρώπους χωρίς μεροκάματο.

«Αρρωσταίνουμε και εμείς οι καλλιτέχνες βλέπεις. Αυτό είναι ανθρώπινο. Θα ένιωθα άσχημα αν δεν πήγαινα. Δεν έπρεπε να κλείσει το μαγαζί. Σκέφτηκα τους ανθρώπους εκεί που δουλεύουν να μη μείνουν χωρίς μεροκάματο, οπότε με πήρε η Έλντα Πανοπούλου τηλέφωνο γύρω στις 22.45 το βράδυ. Τελευταία στιγμή».

«Εγώ αγχώθηκα πάρα πολύ. Δεν ήξερα τι μου έλεγε και της είπα, για πότε, και μου λέει, για απόψε. Μέσα σε 1-2 ώρες, έπρεπε να ειδοποιήσω τους μουσικούς μου, να ετοιμαστώ. Μου είπε ότι η Άντζελα είχε πάθει πνευμονία. Εντάξει, δεν μπορούσα να κάνω πίσω. Πιστεύω ότι και η Άντζελα το ίδιο θα έκανε. Πρέπει να υπάρχει αλληλεγγύη. Της εύχομαι να αναρρώσει γρήγορα και να πάει στη δουλειά της».

Κατερίνα Στανίση: Αντικατέστησε την Άντζελα Δημητρίου στο νυχτερινό κέντρο

Η κατάσταση της υγείας της Άντζελας Δημητρίου δεν έχει γίνει γνωστή, αλλά ευχή όλων είναι να αναρρώσει σύντομα και να επιστρέψει στις εμφανίσεις της.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Κοστίζει 42.000 ευρώ: To χαρτονόμισμα από την εποχή της δραχμής που «τα ακουμπάνε χοντρά» για να το κάνουν δικό τους

Γαστρεντερίτιδα – Μαγνησία: Ανιχνεύθηκε σαλμονέλα στο νερό, σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ – Θετικά 7 δείγματα

Γραφικά σπιτάκια, πεντακάθαρα νερά και ονειρικές σπηλιές: Oι «Μαλβίδες» της Ελλάδας βρίσκονται στο Ιόνιο

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ