Έκανε την αποκάλυψη η Σίσσυ Χρηστίδου για Λιάγκα – Αντωνά: «Τα έχουν, μου ήρθε και μήνυμα στο κινητό»

Η Σίσσυ Χρηστίδου μαζί με τους συνεργάτες της, συζήτησαν τις φήμες που θέλουν ζευγάρι τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά.
έκανε-την-αποκάλυψη-η-σίσσυ-χρηστίδου-198603

Η Σίσσυ Χρηστίδου, θεωρεί δεδομένο ότι υπάρχει σχέση ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και την Μαρία Αντωνά ενώ κρίνει ύποπτη την στάση της δημοσιογράφου σε πρόσφατες δηλώσεις που έκανε.

Σίσσυ Χρηστίδου: Τι είπε για τον Γιώργο Λιάγκα και την Μαρία Αντωνά

«Μου αρέσουν πολύ ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά. Θέλετε να μου πείτε ότι, μετά από αυτές τις δηλώσεις της Μαρίας, αμφιβάλλετε; Λέει: δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Αν βγω εγώ για φαγητό με τον Κωνσταντίνο (Βασάλο) και πω εγώ κάτι τέτοιο, εσύ τι θα καταλάβεις; Είναι ξεκάθαρο ναι», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Δεν είναι σαν να το παραδέχομαι; Αλλιώς θα έλεγα «Τι λέτε καλέ; Με τον Κωνσταντίνο που είναι φίλος μου;» Η Βάλια το λέει γιατί έχει πει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν», τόνισε με χιούμορ η παρουσιάστρια.

«Είχε πολλές ευκαιρίες στην εκπομπή του ο Γιώργος ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Για μένα η αντίδρασή τους το επιβεβαιώνει, η φωτογραφία δεν έδειχνε τίποτα. Εγώ θέλω να σας πω ότι πριν το ρεπορτάζ του Νάσου και την είδηση της Σταματίνας, είχε έρθει μήνυμα στο κινητό μου για αυτή τη σχέση», αποκάλυψε σε άλλο σημείο η Σίσσυ Χρηστίδου.

Σίσσυ Χρηστίδου: Το μήνυμα για την σχέση Λιάγκα-Αντωνά

«Ήρθε μήνυμα σε μία ομαδική συνομιλία από άνθρωπο της τηλεόρασης η είδηση ότι είναι ζευγάρι η Μαρία Αντωνά με τον Γιώργο Λιάγκα. Εγώ δεν θα έβγαινα ποτέ να το πάρω πάνω μου αυτό και να πω ότι ξέρω αυτό το ρεπορτάζ. Αν δεν είχε γίνει τίποτα, αυτές θα ήταν οι αντιδράσεις τους; Εδώ νομίζω ότι είναι προφανές. Όταν θέλεις να κρατήσεις κρυφή μία σχέση, την κρατάς. Αν είναι μόνο φίλοι, τι τους προβληματίζει;», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Αυτό είναι το ολέθριο λάθος που κάνουμε όλοι με το πλυντήριο και τα ρούχα δεν μυρίζουν φρεσκάδα

Τυχερός ο Κώστας Σλούκας: Στο πλευρό του η σύζυγός του μετά τα όσα έγιναν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό

«Η πριγκίπισσα είναι πολύ άρρωστη»: Ανησυχία για την Κέιτ Μίντλετον, διέρρευσε η αλήθεια

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ