Απασφάλισε ο Άρης Σοϊλέδης: «Δεν αφορά κανέναν το αν, το πώς και το πότε προχωράει κάποιος τη ζωή του»

Ο Άρης Σοϊλέδης μετά τα δημοσιεύματα για την γυναίκα που συνόδευσε στο θέατρο, ξέσπασε μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram.
απασφάλισε-ο-άρης-σοϊλέδης-δεν-αφορά-190324

Ο Άρης Σοϊλέδης έκανε μια ανάρτηση στο Instagram με αφορμή τα όσα γράφονται και λέγονται για την προσωπική του ζωή. Ο πρώην ποδοσφαιριστής θέλησε να ξεκαθαρίσει την θέση του μετά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με την γυναίκα που συνόδευε στο θέατρο.

Άρης Σοϊλέδης: Η έξοδος στο θέατρο

Έπειτα από τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά, ο οποίος έγινε γνωστός στις αρχές Απριλίου, κυκλοφόρησαν μερικές φωτογραφίες στις οποίες φαινόταν σε βραδινή έξοδο με μια γυναίκα, πυροδοτώντας φήμες που τον ήθελαν να είναι ήδη σε νέα σχέση. Επίσης, ορισμένοι έκαναν λόγο για μια σχέση, η οποία είχε ξεκινήσει όταν η τότε σύντροφός του ήταν ακόμη στον Άγιο Δομίνικο για τη συμμετοχή της στο «Survivor».

Ωστόσο, το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης ο Άρης Σοϊλέδης με ανάρτησή του αποφάσισε να διαψεύσει τις εν λόγω εικασίες και να απορρίψει την ύπαρξη μιας παράλληλης σχέσης.

Άρης Σοϊλέδης: Η ανάρτηση του

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Με αφορμή όλα όσα έχουν ειπωθεί τις τελευταίες ημέρες θέλω να τοποθετηθώ όχι επειδή θα έπρεπε στην πραγματικότητα, απλά και μόνο γιατί δημιουργείται μία εικόνα για τη ζωή μου, τον χαρακτήρα μου και την προσωπικότητά μου από εικασίες και φήμες που δημιουργούν άνθρωποι των media. Δεν αφορά κανέναν το αν, το πώς και το πότε προχωράει κάποιος τη ζωή του πόσο μάλλον να βγάζει φήμες περί παράλληλων σχέσεων και δεν ξέρω γω τι άλλο, θέλω να παρακαλέσω να σταματήσει όλο αυτό γιατί στιγματίζει και επηρεάζει ζωές ανθρώπων… Ευχαριστώ».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Τα άτυχα ζώδια του μήνα: Οι 3 εκπρόσωποι του ζωδιακού που θα τα βρουν «σκούρα» τον φετινό Μάιο

Τρισευτυχισμένη η Ιωάννα Τούνη: Μαζί με την οικογένεια της στις Σεϋχέλλες για Πάσχα και αυτό είναι το υπερπολυτελές σπίτι που μένουν

Δημόσιοι υπάλληλοι: Οι δικαιούχοι του διπλού bonus και πως θα υπολογίζεται

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ