Άρης Σοϊλέδης – Μαρία Αντωνά: Η πρώτη αντίδραση μετά τον χωρισμό τους

Μετά από επτά χρόνια κοινής πορείας, ο ποδοσφαιριστής Άρης Σοϊλέδης και η παρουσιάστρια Μαρία Αντωνά τράβηξαν χωριστούς δρόμους.
άρης-σοϊλέδης-μαρία-αντωνά-η-πρώτη-α-184351

Μετά από επτά χρόνια κοινής πορείας, ο ποδοσφαιριστής Άρης Σοϊλέδης και η παρουσιάστρια Μαρία Αντωνά τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Η είδηση έσκασε σαν βόμβα στον κόσμο της showbiz, καθώς το ζευγάρι φαινόταν ιδιαίτερα δεμένο και ερωτευμένο.

Άρης Σοϊλέδης – Μαρία Αντωνά: Ρήξη στη σχέση τους

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ρήξη στη σχέση τους άρχισε να γίνεται αισθητή μετά την επιστροφή της Μαρίας Αντωνά από το Survivor. Η έντονη καθημερινότητα, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και οι διαφορετικοί τρόποι ζωής φέρεται να δημιούργησαν προβλήματα και εντάσεις.

Σοϊλέδης – Αντωνά: Χωρισμός μετά από 7 χρόνια

Πρόσφατα, μάλιστα, το ζευγάρι ξενοίκιασε το σπίτι που ζούσε μαζί στα νότια προάστια, με την Μαρία Αντωνά να έχει μετακομίσει σε νέο διαμέρισμα.

Παρότι οι φήμες οργιάζουν, ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά έχουν επιλέξει να τηρήσουν σιγή ιχθύος και να διαχειριστούν τον χωρισμό τους με διακριτικότητα και σεβασμό ο ένας προς τον άλλον.

Το στόρι του Άρη Σοϊλέδη

«Θα ήθελα να σας παρακαλέσω με όλη μου την καλή διάθεση να σεβαστείτε λίγο την κατάσταση γενικότερα και να μη βγαίνει ο καθένας σε εκπομπές και site και λέει το μακρύ και το κοντό του. Ας αφήσουμε λίγο τα πράγματα να κυλήσουν. Έχω ακούσει απίστευτες ιστορίες, οι οποίες δεν είναι τίποτε άλλο παρά σενάρια της φαντασίας σας».

Η πρώτη αντίδραση της Μαρίας Αντωνά

Σε μια πρόσφατη δήλωσή της, η Μαρία Αντωνά παραδέχτηκε ότι περνάει μια δύσκολη περίοδο, ενώ τόνισε ότι δεν επιθυμεί να κάνει δηλώσεις για την προσωπική της ζωή.

Μέχρι στιγμής, δεν είναι γνωστό εάν υπάρχει ελπίδα επανασύνδεσης για το ζευγάρι.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Μαρία Αντωνά – Άρης Σοϊλέδης: Ξενοίκιασαν το σπίτι όπου έμεναν μαζί στα νότια προάστια

Αντωνά-Σοϊλέδης: Ο κουμπάρος τους, Φραγκολιάς, επιβεβαίωσε τον χωρισμό: «Η Μαρία έφυγε από το σπίτι»

Μαρία Αντωνά: Η συνάντηση, η μεγάλη αγκαλιά κι η συγκίνηση με την Μπέττυ Μαγγίρα

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ