Αθηνά Οικονομάκου: «Πονάει η αγάπη» – Το viral video μια εβδομάδα πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου

Η Αθηνά Οικονομάκου μια εβδομάδα πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου έκανε μια ανάρτηση στο TikTok που έγινε αμέσως viral.
αθηνά-οικονομάκου-πονάει-η-αγάπη-τ-190211

Η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε ένα βίντεο μέσα από τον λογαριασμό της στο TikTok που φαίνεται να είναι μέσα στο αυτοκίνητο της και να τραγουδάει το«Λουλούδι του δρόμου», μια εβδομάδα πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου από τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Αθηνά Οικονομάκου: To viral βίντεο στο TikTok

«Βρεγμένα χαρτιά και λόγια πνιγμένα μέσα στου έρωτα το μαύρο βυθό, και λέω πως δε γράφτηκαν για μένα για να μπορέσω να περάσω και αυτό. Που όσα με νοιάζουν σε σένα όλα μοιάζουν και είναι επικίνδυνο να το αρνηθώ, να κάνω ξανά πως δε σε θέλω ν’ αποφασίσω να ντυθώ και να βγω. Να μην πιστεύω πως πονάει η αγάπη

Τώρα είμαι μέσα στη νύχτα, στη μέση του κόσμου σα λουλούδι ανθισμένο. Πονάει η αγάπη κι αυτό είναι κάτι, παρηγοριά κι ελπίδα να περιμένω. Κι έτσι είμαι μέσα στη νύχτα, λουλούδι του δρόμου από σένα κομμένο, πονάει η αγάπη κι αυτό είναι κάτι παρηγοριά κι ελπίδα να περιμένω Σαν λουλούδι ανθισμένο… Γι’ άλλη αγάπη κομμένο… Αθόρυβα όμως νικάει ο χρόνος και είναι επικίνδυνο να μείνω εδώ. Το σπίτι μου τώρα είναι ο δρόμος για να μπορέσω να περάσω και αυτό….» τραγούδαγε τότε η Αθηνά Οικονομάκου.

Μόνο που τότε κανενός το μυαλό δεν πήγαινε στο ότι μπορεί για την ίδια το τραγούδι αυτό και οι στίχοι του να είχαν ένα παραπάνω νόημα, μιας και όλα στη ζωή της έμοιαζαν να κυλούν αρμονικά.

@athinao1konomakou♬ πρωτότυπος ήχος – Athina Oikonomakou

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Σήμερα Μεγάλη Πέμπτη: Ο Μυστικός Δείπνος, η προδοσία του Ιούδα και η προσευχή του Κυρίου στην Γεσθημανή

Δέσποινα Βανδή: Μπήκε ξανά στην κουζίνα για τα περιβόητα τσουρέκια της

Meteo: «Ο πιο θερμός Απρίλιος τα τελευταία 15 χρόνια»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ